С либерализирането на британския кралския двор всяка удобна възможност се

...
С либерализирането на британския кралския двор всяка удобна възможност се
Коментари Харесай

Кой ще спечели от бебето на Хари и Меган

С либерализирането на английския кралския двор всяка комфортна опция се трансформира в солидна облага. Манията по Уилям, Хари, Меган и Кейт върти колелата на цяла една промишленост, от която мнозина вършат цяло положение.

Сега огромното събитие на напред във времето е бременността на херцогинята на Съсекс. Въпреки че тя към момента е в ранен стадий и щастливото събитие ще бъде през есента, доста добре си знаем какво ще се случи, тъй като този филм сме го гледали цели три пъти с децата на Уилям и Кейт . И ето кой има най-голяма полза от цялата тази кралска блъсканица.

Производителите и търговци на облекла

Ефектът на Меган Маркъл е пределно явен - когато се появи с дадена дреха, за броени часове нейните наличия да изчерпани в международен мащаб. Ако приказваме за рокля или палто за няколко хиляди, най-печеливши са производителите на положителни реплики.

 Снимка 383905

Сега чакаме облеклата на херцогинята с нова кройка - за коремчето, което занапред много ще стане. Надали ще я забележим в дънки за бременни, само че сигурно облеклата, които ще сортира през идващите няколко месеца ще се трансфорат в шлагер измежду дамите, които са в очакване на дете.

След щастливата вест, вниманието върху Меган е още по-голямо (ако това изобщо е възможно), тъй че резултатът й върху стилната промишленост ще е още по-осезаем . А когато се роди новият кралски правоприемник, чакаме и взрив измежду съответни бешеки дрешки.

Супермаркети и магазини за сувенири

Самият кралски двор също върти сериозен бизнес с всевъзможни безполезни знаменца, маски с лика на Меган и Хари и други сходни. По мотив сватбата им бе пусната лимитирана серия сервизи за чай и чинии. Очакваме сходен ход и при раждането на наследника им.

 Снимка 383909

А в това време най-много на Острова, само че и освен, манията по херцога и херцогинята на Съсекс и техния предстоящ правоприемник бързо се материализира с помощта на " продуктът, който Меган употребява против стрии " и всевъзможни сходни маркетингови трикове за повишение на продажбите.

Букмейкърите

Още с оповестяването на новината за бременността на Меган Маркъл стартира залагане за пола на бебето, името, което ще носи, и датата, на която ще се роди. Така около трите деца на Уилям и Кейт се развъртя добър бизнес за милиони паунди .

 Бременната Меган Маркъл и нервността по новото кралско бебе
Бременната Меган Маркъл и нервността по новото кралско бебе

Какво се случи единствено за няколко часа

Който играе -печели, считат някои. Букмейкърите обаче са си най-големите печеливши, написа Bloomberg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР