С лед за коктейли и ThinQ, умните хладилници на LG

...
С лед за коктейли и ThinQ, умните хладилници на LG
Коментари Харесай

LG дава поглед към кухнята от бъдещето на CES с развиващата се INSTAVIEW технология

С лед за коктейли и ThinQ, умните хладилници на LG за 2020 ще създадат подготовката на храна и питиета още по-лесна, комфортна и сигурно позабавна

LG Electronics (LG) са решени да впечатлят посетителите на CES® 2020 с два нови умни хладилника: LG InstaView с Craft Ice™ и второ потомство LG InstaView ThinQ™.

С добре помислени функционалности за развлечение вкъщи и още по-добро потребителско преживяване, тези революционни InstaView хладилници ще се трансфорат в главния кухненски апарат – още по-удобен и прелестен за прилагане.

Технологията InstaView на LG прави допустимо надничането в хладилника без отваряне на вратата посредством транспарантния панел, който също разрешава търсенето на предписания и гледане на видеа.

Лед, който впечатлява

Спечелилият премия за нововъведения на CES 2020 InstaView с Craft Ice ще е асистент на потребителя в заниманието на посетители. Това е първият ледник в света с ледогенератор, който създава кълбовиден лед, топящ се доста по-бавно от елементарния.

С 5 см. в диаметър, кръглият лед се топи по-бавно от елементарни ледчета и резервира усетите и температурате за по-дълго. Вече разполагаем в Съединените щати, LG ще предлага InstaView с Craft Ice и на други пазари през 2020.

Нов InstaView ThinQ

През 2020, LG ще ъпгрейдне най-харесваните InstaView хладилници с второ потомство ThinQ технология. Когато потребителите слагат или извадят хранителни артикули от хладилника, в това число Door-in-Door® и чекмеджетата за зеленчуци, ще бъдат проследявани от мощно развита система за наблюдаване с изкуствен интелект, която в действително време следи какво има в хладилника във всеки миг.

С тази информация, новият LG InstaView ThinQ ще може да предлага на потребителя какво да сготви въз основата на наличните артикули. Новата по-умна технология ще може да предизвести, че даден артикул е на изчерпване и да предложи варианти за повторното им пазаруване доста преди потребителя да разбере, че няма яйца.

По-умният транспарантен панел на LG InstaView за 2020 прави доста повече от това да разреши на потребителя да надзърне в хладилника без да го отваря. Втората функционалност на панела е 22-инчов екран, който разрешава да сърфирате в интернет или да гледате видео-рецепти единствено благодарение на Wi-Fi, без спомагателен телефон или таблет.

Потребителско обслужване, както може единствено LG

И двата LG InstaView модела показани на CES ще оферират самодейно потребителско обслужване, захранвано с изкуствен интелект и ThinQ технология. Услугата разрешава на потребителите персонализирана помощ, с цел да употребяват цялостния капацитет на техните уреди и предизвестява навреме за вероятни проблеми. Например, една от функционалностите следи хладилника непрекъснато и изпраща вести през ThinQ приложението, в случай че има извънредно нарастване на температурата или пък филтърът за вода има потребност от промяна.

„ Нашата цел на CES 2020 е да покажем какво е допустимо в кухните от бъдещето с LG InstaView хладилници и изкуствен интелект, “ споделя Дан Сонг, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „ С технология, която бързо трансформира скучни бели кутийки във вълнуващи машини, които могат да основават кълбовиден лед, да възнамеряват вечерята и да вършат описи за пазар, нашите високотехнологични хладилници с ThinQ са основани за консуматори, които правят оценка всяка помощ, която могат да получат в кухнята. “

Посетителите на CES 2020 от 7 до 10 януари могат да се срещнат от близко с найновите InstaView хладилници на щанд #11100 в Central hall на Конгресния център в Лас Вегас. Следете всички вести и известия на CES на LG в обществените мрежи, употребявайки #LGCES2020.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР