С кворум от 139 народни представители започна деветата сесия на

...
С кворум от 139 народни представители започна деветата сесия на
Коментари Харесай

Дариткова в парламента: Няма да има предсрочни избори. Нинова: Да сменим това управление

С кворум от 139 народни представители стартира деветата сесия на 44-ото Народно заседание, която Канал 3 излъчва онлайн. Тя бе открита от ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева.

" Да си пожелаем здраве и сили през 2020 година да служим почтено на Република България ", сподели Караянчева и добави: " Нека да си пожелаем здраве и сили, с цел да изпълняваме сполучливо държавническата си задача и да служим почтено на Република България. Да работим по този начин, че да отговорим на упованията на българските жители ".

Сесията започва с декларация от ГЕРБ. От името на най-голямата парламентарна група доктор Даниела Дариткова, ръководител на групата, съобщи, че ще продължи поддръжката на ГЕРБ към държавното управление.

" Предстои ни година, в която няма да бъдат провеждани избори – предходната година българските жители ясно демонстрираха, че желаят смяна, само че през работа и честност “, подсети тя и добави: " Затова през тази година няма да има предварителни избори. Това ни дава опция да реализираме политическо единодушие по дълготрайни цели ", сподели Дариткова.

Въпреки че не ни чакат избори през 2020 година, още в първите дни се обрисуват контурите на напрежението, по тази причина би трябвало да се води разговор. За нас основаването на сходна атмосфера е изискване “, сподели Дариткова.

На нейния апел за разговор водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова отговори с различен апел: " Имаме сплотяваща концепция да сменим това ръководство ". 

" Започваме и тази сесия с рецесия - държавна. С следващата девета промяна на министър в кабинета. Криза с водоснабдяването. Близо половин милион българи са на режим на водата - главно човешко богатство, стохиляден град е изправен пред избора работа и самун или вода. В десетки други градове от години хората не знаят какво е непрекъснато течаща чиста вода. Три пъти за 10 години се покачиха цените на водата ", изброи Нинова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР