С куп мероприятия Левски ще отбележи 75-годишнината от рождението на

...
С куп мероприятия Левски ще отбележи 75-годишнината от рождението на
Коментари Харесай

Левски отбелязва годишнината на Гунди, ЦСКА стяга юбилей

С куп мероприятия Левски ще означи 75-годишнината от рождението на най-голямата си легенда Георги Аспарухов . Вчера финансовият шеф на клуба Красимир Иванов разгласи, че честванията ще стартират точно на рождението на нападателя - 4 май , и ще продължат до есента.
 
На 4 май Левски е хазаин на Ботев, в който Аспарухов също е играл.
   
Мечтаем, само че не забравяме!!!! - формален клип на ПФК Левски (София) https://www.youtube.com/watch?v=PurQWL4ZMQI #ЛЕВСКИТВ
Публикувахте от в 19 май 2016 година
Преди мача от клуба по традиция ще поднесат венци и цветя пред бюста на митичния футболист пред Сектора А на стадион „ Георги Аспарухов “. След това ще бъдат показани две книги, отдадени на Гунди . По време на борбата с Ботев ще стане ясно публично кой ще е противник на Левски в демонстративния мач в памет на Гунди на 19 август.
 
" За нас петък ще бъде по-специален празник. Ние го виждаме като опция всички почитатели да помислят какво значи Гунди за клуба и за какво. Искам да прикани всички, които ще дойдат да мислят за деня като за ден на клубната фланелка. Нека всеки да пристигна с обичаната фланелка, с цел да бъде атмосферата специфична ", прикани последователите Иванов.
 

На идващия ден - 5 май, празник за последователите си провеждат и от ЦСКА . Клубът ще означи 70-годишен празник . " Армейците " приготвят шоупрограма след 17.00 ч., а кулминационна точка на празника ще е срещата от 33-ия кръг на шампионата с Лудогорец в 20.00 ч.

За юбилея ще бъдат издадени и три книги , свързани със 70-годишнината на клуба. Вече е отпечатан и неповторим фотоалбум с над 1000 фотоси от исторически моменти във всички типове спорт, развивани от ЦСКА.
   
" Ние ще победим, в случай че сме дружно всички на стадиона "
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР