С крос в местността Аладжа манастир край Варна поднови тренировки

...
С крос в местността Аладжа манастир край Варна поднови тренировки
Коментари Харесай

Черно море поднови тренировки с крос на Аладжа манастир

С крос в местността Аладжа манастир край Варна възобнови тренировки тимът на Черно море. В беговите извършения се включиха всички футболисти като се изключи националите Александър Цветков, който е извикан от Петър Хубчев за контролата със Саудитска Арабия в Лисабон, както и Ертан Томбак и Иван Дюлгеров, които са с юношеския отбор на България U19.

С болежки след мача с Верея са Атанас Зехиров и Мариян Огнянов. Старши треньорът Емануел Луканов повика в първия отбор младия гений от школата Влад Михайлов, който играе за “моряците” в Елитната група до 19 години.

В края на предходната седмица пък сполучлива интервенция на глезена претърпя нападателят Георги Божилов. Хирургическата намеса бе осъществена от доктор Василев и доктор Филипов в “Спортсклиник Еуровита” в Царско село.

От на следващия ден до събота заниманията на “моряците” са от 11:00 часа на стадион “Младост”. В неделя тимът почива, а от понеделник стартира подготовка за мача с Дунав (Русе), който е на 19 ноември, неделя от 12:30 часа.
Първа лига 15 кръг, неделя 5 ноември  Черно море 1:2краен резулат  Верея (Стара Загора)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР