С кратко съобщение, в което се обвинява президентът Румен Радев,

...
С кратко съобщение, в което се обвинява президентът Румен Радев,
Коментари Харесай

ПП за връзки с Алексей Петров: Спекулации, за да се върнат служебните схеми на Радев

С малко известие, в което се упреква президентът Румен Радев, че цели да няма постоянно държавно управление, с цел да се върнат  " схемите " на служебните му държавни управления, от " Продължаваме промяната " разясниха тазсутрешната изява на някогашния министър на Радев Иван Демерджиев.

Както Клуб Z писа, в ефира на Нова тв, някогашният длъжностен министър на вътрешните работи на няколко пъти направи внушението, че убитият през вчерашния ден Алексей Петров " се афишираше като надали не проектант на този кабинет, като медиатор, като поръчител за случването му ", като " поръчител на сглобката " (по Лена Бориславова). По думите му тази информация се е потвърждавала " и от други източници ". " Източници " Демерджиев по този начин и не назова.

" Имам поради информацията за срещи сред него и Бойко Борисов, срещи сред него и Кирил Петков. Такива, за каквито самият Алексей Петров говореше ", сподели Демерджиев. - " Аз останах с усещане, че той не просто се манифестираше, а и други условия сочеха натам, че той отново беше проектант и поръчител на това, което се случи, и докара до сформиране на държавното управление " - добави той.

Всъщност, в едно от последните си телевизионни изявленията Петров съобщи, че познава Борисов (което е известно), както и бащата на Кирил Петков - Петко Петков, от десетилетия - около бойните изкуства. Отрече да реди кабинет. Спорадично се появяваше информация за посредничеството на някогашната барета в договарянията за сформиране на кабинета - сред Борисов и Петков - ту в манастир, ту в заведение.

" Не разясняваме спекулации, зад които прозира желанието на президента да няма постоянно държавно управление, с цел да се върнат " служебните " схеми, недосегаеми поради контрола върху службите за сигурност.

Напомняме, че към момента основният секретар на Министерство на вътрешните работи и шефът на ДАНС са назначения на служебното държавно управление и с подписа на президента Радев. 

От Политическа партия сме безапелационни, че смяна в службите е наложителна и ще работим до момента в който не я реализираме ", показват от Политическа партия в малко известие до медиите, като прецизират какво го е предизвикало - изявите на някогашния Министерство на вътрешните работи министър.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР