С кратка презентация на тема Сериозни игри ще бъде представен

...
С кратка презентация на тема Сериозни игри ще бъде представен
Коментари Харесай

Сериозни игри се използват за сложни ситуации

С къса презентация на тематика " Сериозни игри " ще бъде показан капацитетът им да се употребяват като инструмент за адресиране към комплицирани и постоянно травматични обстановки. Това ще се случи на четвъртото издание на Gabrovo Game Jam, което ще се състои от 31 януари до 2 февруари в музея " Дом на хумора и сатирата ". Събитието е част от най-големия хакатон за разработка на игри в света - GlobalGameJam.

Темата ще стане известна в петък в 17 ч., като през идващите 48 часа на конкуренцията ще има и още доста изненади.

" Сериозни игри " се създават най-много за задачите на образованието, маркетинга и рекламата, бизнеса и ръководството, опазването на здравето, екологията, защитата и сигурността, културата и изкуството, филантропичните действия, политиката и науката.

Журито, което ще прави оценка тимовете, е в състав: доцент доктор инж. Росен Иванов от катедра КСТ на Техническия университет Габрово, графичният дизайнер от Велико Търново Александър Петров и директорката на " Дом на хумора и сатирата " Маргарита Доровска.

Сред записаните за присъединяване през тази година вършат усещане и доброволци от Техническата гимназия в Габрово, които нямат право пълноценно да се включат в конкуренцията заради ненавършени 18 години, само че сигурно ще научат доста новости от останалите състезатели.

http://globalgamejam.org/

kst.tugab.bg/

Photoplace.Club
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР