С красива тържествена церемония Стопанският факултет на Тракийски университет –

...
С красива тържествена церемония Стопанският факултет на Тракийски университет –
Коментари Харесай

145 икономисти дипломира Стопанският факултет на Тракийски университет – Стара Загора

С красива тържествена гала Стопанският факултет на Тракийски университет – Стара Загора дипломира своите 145 абитуриенти. Младите икономисти приключват специалностите Аграрна стопанска система, Регионална стопанска система и Бизнес стопанска система – бакалаври, а най-новите магистри на факултета са в специалностите Финанси и счетоводство на компанията, Икономика и ръководство на бизнеса, Икономика и мениджмънт на човешките запаси, Икономически разбори и планове за районно развиване, Икономика на различния туризъм и Бизнес осведомителни технологии.

Средният триумф на бакалаврите е доста добър 4,84, а на магистрите – 5,37.

Ректорът на Тракийския университет доцент доктор Добри Ярков пожела на абитуриентите сполучлива реализация и им благодари за избора на висше образователно заведение и че са избрали да останат в България: „ Гордейте се, че сте били студенти на Тракийския университет и на един от най-бързо разрастващите се факултети. Уверявам Ви, че в съвсем във всички общински, държавни, частни и Неправителствени организации структури тук работят наши ученици, които имат доста положително кариерно развиване и образец по тази причина е госпожа Жулиета Върлякова, която е заместник-министър на труда и обществените грижи и е тук измежду нас. Желая Ви да бъдете здрави, да бъдете оптимисти и знайте, че по-доброто следва! Успех и попътен вятър! “

Деканът на Стопанския факултет доцент доктор Блага Стойкова поздрави най-младите икономисти: „ Скъпи абитуриенти, сърдечно Ви благодаря за Вашето интензивно присъединяване в образователната и научно-изследователската активност, за Вашето присъединяване с отчети в конференции, които организираме, за спортната и художествената самоинициатива, в която интензивно участвахте. Ние – Вашите преподаватели сме горди с Вашата дейна позиция и с възприятието Ви за отговорност, проявено през годините на Вашето образование и сме уверени във Вашата ефикасна реализация като висококвалифицирани експерти в областта на националната стопанска система. Желаем Ви доста сили и триумф в професионалната реализация, бъдете здрави щастливи! На добър час и знайте, че вратата на Стопански факултет постоянно е отворена за Вас! “

Поздравления бяха отправени още от Жулиета Върлякова – заместник-министър на труда и обществената политика, Милена Желева – заместник-кмет на общ. Стара Загора, арх. Банко Банов – заместник-областен шеф на Старозагорска област.

На церемонията участваха ректорско, декански и управителен управления на Тракийския университет, представители на локалната и държавна власт, на стопански институции, компании, банки и застрахователни компании.

Сред завършващите специфични грамоти и дарове от домакини и посетители получиха 23-ма отличници.

145 университетски шапки излетяха в небето, с цел да сложат новото начало на икономистите!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР