С короната на „Кралица на фитнеса“ в категория „Топ модел“

...
С короната на „Кралица на фитнеса“ в категория „Топ модел“
Коментари Харесай

Кръчмарка гушна 2500 евро с бикините си

С короната на „ Кралица на фитнеса “ в категория „ Топ модел “ на интернационалния фестивал за хубост и здравословен метод на живот се окичи Таня Тошева. Красавицата, която управлява столично заведение, сграбчи чек за 2500 евро, консултантски контракт и шанса да украси корица на австралийско списание.

Първа премия за фитнес модели си разделиха Ралица Кашинова и Ана Райнова. Ралица продължава фамилната традиция - татко й е свтеовен първенец по битка в категория ветерани за 2017-та, а сестра й е петкратна национална шамоионка в същия спорт. Ана пък е студентка в НСА, само че работи и като танцьорка.

Събитието се организира в клуб в Банско, а измежду професионалното жури се отличиха Мис България-Свят Вероника Стефанова, Мисис България - Милениум Виктория Драганова и Mr King of Fitnes Виктор Ангелов. Служител на охранителна компания, физиотерапевт, сервитьорка, куклена актриса и диспечер в телефонен център бяха измежду българските претендентки за „ Кралица на фитнеса “. Избраните девойки мериха бицепс с общо 12 модела от Испания, Украйна, Еквадор, Андора и Сърбия. Красавиците се състезаваха в категориите топ модел (красота) и фитнес модел (спорт). Състезанието включваше три кръга – дефиле по бански костюми, разходка по подиума със спортно облекло и вечерни рокли.

„ Кралица на фитнеса “ е част от поредност фестивали, която Monarch провежда у нас за да открие идващите фитнес модели, които са почтени освен за купа, само че и за международна кариера в региона на спортните артикули, мода и храни. Началото бе сложено от първото българско издание на Mr. King оf Fitness 2017, който докара 18 мощни мъже от 6 европейски страни през октомври.

Претендентките за короната застанаха зад обществената идея на интеграцията на хора с увреждания посредством спорт и здравословен метод на живот. Подкрепени от група професионални инструктори, преди дни те организираха открита подготовка за младежи с увреждания от Дневен център към асоциация „ И нас ни има “, ръководена от Анжела Илиева.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР