С концерт в Кюстендил под надслов Земята ти говори“ ще

...
С концерт в Кюстендил под надслов Земята ти говори“ ще
Коментари Харесай

Концерт в Кюстендил под надслов „Земята ти говори“

С концерт в Кюстендил под надпис „ Земята ти приказва “ ще завърши поредицата от лагери за млади екоактивисти, които се организираха през миналото лято на територията на общините Кюстендил, Своге и Елхово.
В концерта ще вземат присъединяване музиканти от няколко страни, които извършват разнообразни стилове модерна музика. По време на събитието ще бъдат показани и арт инсталациите, основани от екоактивиститев центъра „ Живей с обич “ - с. Смоличано дружно с норвежкия художник Йонас Ландстад, който е специфичен посетител на събитието. Чрез хубостта на музиката и изобразителното изкуство участниците ще излъчат своите послания за любов и грижа към Земята.

Концертът ще се състои на 23 септември, петък, от 16.00 до 18.00 ч. пред читалище „ Братство “ в центъра на град Кюстендил.

Концертът се провежда от неправителствените организации „ Надежда за нас “, „ Тринога “, „ Ура Гора “ и „ Дами канят “ като част от плана „ Еко просветителните общности - ентусиазъм за екоактивисти “. Проектът има за цел да поддържа няколко групи от екоентусиасти, които предават на доброволци знанията и уменията си за живот измежду природата и грижа за земята, като увеличи потенциала им като устойчиви просветителни общности, учащи младежи. Проектът се извършва с финансовата поддръжка на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по Фонд „ Активни жители “ - България в границите на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР