С концерт на голямата Лили Иванова комплексът Слънчев бряг отбеляза

...
С концерт на голямата Лили Иванова комплексът Слънчев бряг отбеляза
Коментари Харесай

Лили Иванова с грандиозен концерт в Слънчев бряг

С концерт на огромната Лили Иванова комплексът Слънчев бряг означи своята 60-годишнина и алегорично даде старт на сезон 2019.

Час и половина примата на българската музика забавлява без отмора гостите в едно от хитовите заведения в курорта. Посетителите чуха най-новите части на певицата, както и някои от златните ѝ шлагери. Публиката аплодираше бурно всяко от осъществяванията, като същински възторг провокира златният шлагер „ Щурче”.

Официални посетители на събитието бяха министърът на туризма Николина Ангелкова, изпълнителният шеф на „ Слънчев бряг “ АД Златко Димитров, регионалният шеф на област Бургас Вълчо Чолаков. Сред присъстващите бяха видяни членове на локалната власт, лица от шоубизнеса и представители на туристическия отрасъл.

Гостуването на най-ярката звезда на българската музика върна на дневен ред и тематиката за възраждането на фестивала „ Златният Орфей”.

„ Имаме голямото предпочитание да възстановим най-малко дребна част този фестивал, тъй като Слънчев бряг и „ Златният Орфей” са две неразделни елементи. Но има компликации по отношение на мястото за осъществяване. „ Златният Орфей” беше неразривно обвързван с Летния спектакъл. Те бяха две институции, които вървяха заедно”, разяснява Златко Димитров.

В допълнение на неговите думи министърът на туризма Николина Ангелкова съобщи, че концепцията за възраждането на фестивала може да се разисква в подтекста на основаването на огромен конгресен център в курорта.

„ В момента не мога да дам детайлности, само че има концепция да се изследва опцията за построяването на конгресен център в Слънчев бряг. Ако това се случи, постройката би могла да се употребява и за провеждането на събития, сходни на „ Златният Орфей”, добави Ангелкова. И посочи, че концепцията за възобновяване на музикалния фестивал към този момент е била обсъждана с изпълнителния шеф на „ Слънчев бряг” АД
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР