С концерт на фолклорната певица Поли Паскова и жители и

...
С концерт на фолклорната певица Поли Паскова и жители и
Коментари Харесай

ГЕРБ откри кампанията си за местни избори в „Дъбника“

С концерт на фолклорната певица Поли Паскова и поданици и посетители на Враца ГЕРБ откри акцията си за Местни избори 2019 в ж.к. „ Дъбника “.
„ Няма да не помни момента, когато преди четири години, с моите сътрудници, доста от които са и в този момент до мен, бяхме дружно на тази сцена. Тогава бяхме запалянковци, които желаеха нашият град да се ръководи по-добре”, обърна се към хората Калин Каменов. „ Днес, можем да кажем, че дружно с моите сътрудници общински съветници успяхме да превърнем тези фантазии в действителност “, добави той.
Калин Каменов показа целите от управническата стратегия за идващия мандат на ГЕРБ. Тя съдържа 43 съществени задания. Както и до момента главен приоритет е образованието, каквато е и националната политика на ГЕРБ. Приоритет остават подобряването на инфраструктурата и привличането на нови вложители, след започването на градежа на двата нови завода в общината.
„ В късия интервал от четири години положихме основите на нов стопански разцвет за Враца, който е образец освен за Северозападна България, само че и за цялата страна. Щастлив съм, че преди няколко дни, не аз, а Враца получи премията за най-сериозен и бърз стопански напредък в националния конкурс „ Кмет на годината”, разяснява Калин Каменов.
Той акцентира, че в листата с претенденти за общински съветници на ГЕРБ има качествени експерти в разнообразни сфери. „ Тази листа е гаранция за триумф, за бъдещето развиване на Враца. Ако желаете Враца да продължи да се развива сполучливо, подкрепете ни с номер 43, с цел да може с професионализъм, сърце и хъс да продължим да променяме Враца и тя да бъде такава, за каквато мечтаем “, приключи Калин Каменов под аплодисментите на врачани.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР