С колекции на гост световни изпълнители стартира модната вечер в

...
С колекции на гост световни изпълнители стартира модната вечер в
Коментари Харесай

Италианските брандове ROCCOBAROCCO и CESARE PACIOTTI на сцената на Sofia Fashion Week SS 2018

С сбирки на посетител международни реализатори започва стилната вечер в зала EFE на хотел Маринела. Известният италиански бранд ROCCOBAROCCO за първи път показа на сцената на Sofia Fashion Week SS 2018 извънредната си пролетно-лятна сбирка. Неповторимият жанр на един от най-известните италиански дизайнери,които знае по какъв начин да подчертае женствеността показа своите неповторими модели в препълнената зала на хотел Маринела.

Идеята на неговата сбирка идва от едно мечтано пътешестване в магическият ориент, основан посредством италианския дизайн. Романтични рокли, ризи, приложения с дракони и маски от японския спектакъл са единствено част от неговите фешън оферти. Всеки дизайн изобразява концепцията на маестро Бароко за съвършенство,премерена екзотична сексапил и аристократичност подчинена на действителността. Цветовете, които предлага за този сезон са жълто,фуксия,тюркоаз,златисто и зелено,съчетани с артистична бродерия и в унисон с към модерната метрополитна гейша,но основани с класиката на стилната къща.

Роко Бароко е емблемата за първокласна италианска мода. Той е дизайнерът които твори тоалети за Лайза Минели, Клаудия Кардинале, контеса Кларета Аугуста, Урсула Андерс и други, а ревютата му се откриват и закриват от най-известните топмодели в света, като Клаудия Шифър, Наоми Кембъл, Каролина Куркова, Аня Воскресенска. Всяка година дизайнерът основава по четири сбирки, постоянно тематични, отличаващи се със жанр и личен почерк. Само след няколко месеца Роко Бароко ще дойде в Бълггария, с цел да открие своя първи бутик у нас.

Веднага след дамкият разкош на Роко Бароко, мъжката публика стана очевидец на най-новата сбирка на изисканата марка CARDUCCI. Дизайнерът Осман Узун предложи впечатляваща сбирка отличаваща се с доста смели тонове, костюми и дрехи от международна класа. Съвременна и в същото време достоверна, Carducci въплъщава същността на италианската направа на мъжки дрехи и предлага коренно съвременен метод към метода на живот. Моделите на сцената демонстрираха костюми, сака, елеци и атрактивни аксесоари в свежи пролетни цветове-бяло, райе,турско синьо, като водещ тренд бе костюмът в три елементи.

Истинско раздвижване настана в залата,когато на сцената излезнаха най-малките манекени представящи марката BAPA KIDS STORE за сезон пролет- лято 2018. Детски усмивки, професионално театралничене, някои срамежливи и свенливи дефихираха пред погледите на своите майки.Сцената се трансформира в детски празник - 26 девойки и момчета демонстрираха най-новото в детската мода.Певицата Мария,гордо снимаше дефилето на своята щерка Марая, Анабел и Ветко позираха с професионален размах, на подиума се изяви и надарената Дара играч по художествена гимнастика с завоювани медали. Биляна Гаджева представител на марката за България за поредна година взима присъединяване на Sofia Fashion Week SS 2018 и дава късмет за изява на най-малките модели в това събитие.

След детското неспокойствие, елегантният бутик ALLURE предстви най-актуалните визии за сезона, селектирани за клиенти, които знаят какво се случва в динамичния свят на модата.Черни рокли,къси панталони в композиция със сако и нежна дантела,бяха част от акцентите в ревюто им.

Световно известната дизайнерка Нина Ноштдал още веднъж дойде особено в България, с цел да показа своята дамска и детска мода. Новата й сбирка е въодушевена от изкуството и красивата палитра от цветове. В силуетите има придвижване и ръчно бродирани елементи. Женствени и стилни тоалетите на Нина Ноштдал впечатляват с елентност и класа. Дизайнерката основава модели и за най-малките фенове на модата.С ефирни рокли за принцеси и елегантни костюми за дребните момченца дефилираха моделите на сцената на Sofia Fashion Week SS 2018. С детски сексапил и блестящ жанр обраха овациите на публиката. Нина Ноштдал стартира своя бизнес през 2001 година в Англия, само че пътя на модата поема поради красивите облекла, измежду които израства и стилните препоръки на своята баба.

Специално за седмицата на модата в София дойдоха президента и общоприет дректор на Чезаре Пачоти -Marco Calcinar и Ursula Re Cecconi – управител продажби.

Революция на цветовете демонстрираха в новата си сбирка CESARE PACIOTTI. На сцената на Sofia Fashion Week SS 2018 с изключение на обувки,бранда показа облекла и аксесоари. Линията от новата им сбирка е по спортна и ежедневна. Същинска гражданска война постанова марката при обувките, отпада аленият цвят от подметката и вътрешната част, който беше като запазена марка на Чезаре Пачоти. Червеното е сменено от внимателен колорит в бежаво. Пастелните и сорбе цветове се съчетават с ярки и пъстри тонове като розово-цикламено, алено и електрическо синьо, трансформирайки сбирката в елегантна и сантиментална. На мода излизат островърхите обувки въодушевени от незабравимите 80-те години. В България международно известният бранд стъпва през 2008 година,като изключителните права на марката се съставляват от Юлияна Дончева, Даниела Димова и Румен Янков.

Представянето на облеклата на INSIDE US и NARCOS беше повече от впечатляващо. Двата италиански марката показаха сбирки, в които властваше черното във всевъзможни форми и тъкани – от памук до кожа. Лъскави, гланцирани дантели, шипове и преобладаващото лого върху всички детайли дефинират новата визия в мъжкото облекло. NARCOS към този момент са се трансформирали в улична идея, ориентирана към публиката, която не просто носи облекло, само че желае да изследва, да е стилна и да наподобява в действителност извънредно.

Вечерта приключи с доста жанр и искра с ревюто на мултибранда BRIDAL FASHION, които показа булчински публични и абитуриентски рокли на световноизвестните фешън марки – Pronovias, My Lady Haute Couture, Badgley&Mischka, Enzoani, Sherri Hill, ROCCCOBAROCCO.

Финалното дефиле откри Мисис България Вселена-Паолина Петракиева с впечатляваща рокля. Холандският бранд Modeca показа булчинската рокля в нови дизайн и цветове.Лансира съчетаването на студени нюанси,обогатени с неповторима дантела изобразяваща клончета от магнолии и момина сълза. Официалните тоалети на Pronovias и Sherri Hill се отличиха със златисти,светлосини и черни цветове,подсилени посредством блясъка на финни кристали и пайети.

BRIDAL FASHION дълги години облича светските дами на България, представителката на марките за нашата страна Анелия Петкова за първи път показа стилните марките на сцената на Sofia Fashion Week SS 2018.

Почитателите на модата продължиха с афтър празненство в най-актуалния нощен клуб на София Мегами Клуб.

За трета вечер генералният сътрудник на Sofia Fashion Week SS 2018 - Гаранти коза в наличието на чаровните водещи Боряна Баташова и Теодор Тодоров-Тео наградиха късметлията, които завоюва билет за двама за АTP в Лондон за месец ноември. Спонсорът покрива разноските по превоз и настаняване в първокласен хотел, като и VIP билети за шампионата. Всеки посетител на стилното събитие има действителния късмет да бъде един от печелившите.
Sofia Fashion Week SS 2018 завърша довечера с представянето на извънредни ревюта и fashion after party с AHMET KILIC.



















Всички вести и фотоси от събитието може да видите на формалната фейсбук страница на Sofia Fashion Week SS 2018.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР