С колегите от Европейската народна партия (ЕНП) обсъждаме актуалните теми

...
С колегите от Европейската народна партия (ЕНП) обсъждаме актуалните теми
Коментари Харесай

Бойко Борисов разговаря с колегите си от ЕНП преди заседанието в Брюксел

С сътрудниците от Европейската национална партия (ЕНП) обсъждаме настоящите тематики преди постоянното съвещание на Европейския съвет. Това написа министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във "Фейсбук " профила си.

"В тези тежки времена по време на пандемия, сложните договаряния към Брезкит, напрежение в районите към нас, Европейски Съюз би трябвало да остане обединен.

Изправени сме пред доста провокации, само че ние от ЕНП имаме нужните опит, воля и сили и ще намерим решения в интерес на европейските жители ", написа още министър председателят.

Припомняме, че министър-председателят е в Брюксел за съвещанието на Европейският съвет, на който се чака да бъдат разисквани договарянията за Брекзит, рецесията с разпространяването на ковид, както и Зелената договорка.

С сътрудниците от EPP - European People's Party обсъждаме настоящите тематики преди постоянното съвещание на Европейския съвет. В...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР