С ключов ход Станислав Губеров ще постави на дъската амбицията

...
С ключов ход Станислав Губеров ще постави на дъската амбицията
Коментари Харесай

С нова мечта, с нова надежда: Бляскаво начало на кампанията на ГЕРБ-Созопол

С основен ход Станислав Губеров ще сложи на дъската упоритостта си за просперитета на Созопол

С един ход напред стартира предизборната акция на кандидата за кмет на Созопол Станислав Губеров. Той ще взе участие в шахматно предизвикателство с младата вяра на България Диляна Иванова - безспорната републиканска шампионка на България за деца и девойки и шампионка на Европейския съюз за 2017 година, и Диян Костадинов - златен олимпийски медалист и троент вицешампион за международна купа по шахматна комбинация. 

Невероятните триумфи на българските шахматисти на международни шампионати, както и любовта към най-интелигентната игра, която завладя цялата страна, са повода Станислав Губеров да вложи силата си за развиването на този спорт в общината. „ Шахматът може да даде доста на Созопол. И Созопол може да стане част от великата игра “, акцентира претендентът за кмет.

С основен ход Станислав Губеров ще сложи на дъската упоритостта си за просперитета на Созопол - община, в която младежите да се възпламенят по античната игра.

Той се обръща с покана към всички поданици и посетители на Созопол, които обичат шахмата, да вземат участие или да проследят майсторските тактики за победа. Събитието е на 1 октомври, от 13.00 часа, на площада против Амфитеатъра на Созопол.

Час и половина по-рано с водосвет за здраве в храм „ Св. Георги Победоносец ” Станислав Губеров и претендентите за локалната власт от партия ГЕРБ в Созопол ще се помолят за по-доброто бъдеще на общината.

Грандиозният край на поредицата от прояви за началото на акцията ще слагат легендите от „ Диана Експрес “. В 18.00 часа в залата на читалище „ Отец Паисий “ 1896 е формалното разкриване, на което ще прозвучат обичаните песни на генерации българи.

„ Поглеждаме към утрешния ден с нова фантазия, с нова вяра “, сподели претендентът за кмет на Созопол Станислав Губеров, припомняйки една от емблематичните песни на групата. За Созопол постоянно с един ход напред е неговият блян.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР