С киноспектакъла Бъди войник и клип на група БТР Министерство

...
С киноспектакъла Бъди войник и клип на група БТР Министерство
Коментари Харесай

С музикален клип приканват младежите да станат войници

С киноспектакъла „ Бъди боец ” и клип на група БТР Министерство на защита та дава старт на акция за привличане на военнослужещи в Българската войска .

Спектакълът ще бъде показан в понеделник в НДК, а в него ще вземат участие Гвардейският внушителен духов оркестър, Представителният отбор на Въоръжените сили и рок група „ Б.Т.Р. “

Песента „ Никога преди ”, с която групата се включва в акцията е за уверените хора, които знаят накъде желаят да вървят, сподели пред „ Дарик ” създателят й, китаристът на БТР Славчо Николов.

По време на спектакъла „ Бъди боец ” ще бъдат излъчени мотивационни видеоклип ове, снимани в действителна среда на деяние на типовете въоръжени сили - Сухопътни войски, Военновъздушни и Военноморски сили, написа dunavmost. За да привлекат повече младежи, Министерство на защита та вземат решение да заложат и на рок музиката, като канят в акцията група БТР .

„ Щастливи сме да се включим в тази акция, а пък и видеото се получи ужасно. Те сами харесаха песента и предложиха на тази ария да се направи видео “, сподели китаристът на групата Славчо Николов.

„ Всички от групата сме ходили в казарма . Много добре си спомняме този интервал, само че тогава страната беше в напълно друга позиция. Не сме разговаряли с сътрудниците по тази тематика дали би трябвало да се върне казарма та, или не. Това, което ние си спомняме от казарма та, несъмнено, са радостните моменти и може би 95 % от мъжете, в случай че ги питате за казарма та, ще си спомнят тъкмо това. Факт е, че в този момент имаме професионална войска и всеки, който усеща своето място там, би могъл да се осъществя. Неслучайно се стартира тази акция „ Бъди боец “ за набиране на военнослужещи в войска та, професионални бойци , както е в доста страни по света, което е ужасно. Това към този момент е персонален избор на самия човек дали да отиде, или не. Аз адмирирам опцията “, добави той.

Китаристът на БТР Славчо Николов уточни още, че концепцията му е била да сътвори ария, която да е за уверените хора, които знаят какво желаят с живота си.

„ Всеки един от нас има дълг към предците си, тези хора, които са дали живота си за това да има страната България, да съществува на картата. Преплетени са доста фрагменти на разнообразни стадии от развиването на нашата страна. Ще могат хората да се насладят от понеделник “, добави той.

Входът за киноспектакъла „ Бъди боец “ е свободен. Началото е в 18:30 ч., мястото –зала 1 на НДК, денят – понеделник 22 октомври. Кампанията „ Бъди боец ” ще продължи в страната с разнообразни начинания като учения, надпревари и други.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР