С киноспектакъла Бъди войник и клип на група БТР Министерство

...
С киноспектакъла Бъди войник и клип на група БТР Министерство
Коментари Харесай

С атрактивен клип на БТР приканват младежите да станат войници

С киноспектакъла „ Бъди боец ” и клип на група БТР Министерство на защитата дава старт на акция за привличане на военнослужещи в Българската войска . Спектакълът ще бъде показан в понеделник в НДК, а в него ще вземат участие Гвардейският внушителен духов оркестър, Представителният отбор на Въоръжените сили и рок група „ Б.Т.Р. “
 
Песента „ Никога преди ” , с която групата се включва в акцията е за уверените хора, които знаят накъде желаят да вървят, сподели пред „ Дарик ” създателят й, китаристът на БТР Славчо Николов.
 
По време на спектакъла „ Бъди боец ” ще бъдат излъчени мотивационни видеоклипове , снимани в действителна среда на деяние на типовете въоръжени сили – Сухопътни войски, Военновъздушни и Военноморски сили . За да привлекат повече младежи, Министерство на защитата вземат решение да заложат и на рок музиката, като канят в акцията група БТР.
 
„ Щастливи сме да се включим в тази акция, а пък и в идеото се получи ужасно . Те сами харесаха песента и предложиха на тази ария да се направи видео “, сподели китаристът на групата Славчо Николов.
 
Всички от групата сме ходили в казарма . Много добре си спомняме този интервал, само че тогава страната беше в напълно друга позиция. Не сме разговаряли с сътрудниците по тази тематика дали би трябвало да се върне казармата, или не. Това, което ние си спомняме от казармата, несъмнено, са радостните моменти и може би 95 % от мъжете, в случай че ги питате за казармата, ще си спомнят тъкмо това. Факт е, че в този момент имаме професионална войска и всеки, който усеща своето място там, би могъл да се осъществя. Неслучайно се стартира тази акция „ Бъди боец “ за набиране на военнослужещи в армията, професионални бойци, както е в доста страни по света, което е ужасно. Това към този момент е персонален избор на самия човек дали да отиде, или не. Аз адмирирам опцията “, добави той.-->
 
Китаристът на БТР Славчо Николов уточни още, че концепцията му е била да сътвори ария, която да е за уверените хора, които знаят какво желаят с живота си.
 
Всеки един от нас има дълг към предците си, тези хора, които са дали живота си за това да има страната България , да съществува на картата. Преплетени са доста фрагменти на разнообразни стадии от развиването на нашата страна. Ще могат хората да се насладят от понеделник “, добави той.
 
Входът за киноспектакъла „ Бъди боец “ е свободен. Началото е в 18:30 ч., мястото –зала 1 на НДК, денят – понеделник 22 октомври. Кампанията „ Бъди боец ” ще продължи в страната с разнообразни начинания като учения, надпревари и други.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР