С каска на главата и светлоотразителна жилетка Христо Стоичков направи

...
С каска на главата и светлоотразителна жилетка Христо Стоичков направи
Коментари Харесай

Стоичков инспектира демонтажа на стадион Българска армия

С каска на главата и светлоотразителна жилетка Христо Стоичков направи самобитна ревизия на демонтажа на стадион " Българска войска " в настоящия му тип. Камата огледа обекта, откакто бе позволен особено, осведоми уеб сайтът на ЦСКА-София.

Доста години по-рано арената в Борисовата градина бе огромният трамплин за Камата към върховете на международния футбол.



Посещението на легендата провокира раздвижване измежду чиновниците на компанията по демонтажа, смешки и закачки, както и мемоари, които Стоичков показа с тях, обявиха от клуба. Той бе осведомен с процедурата и периодите.

Дейностите по разрушаването на остарялото оборудване започнаха преди дни и би трябвало да приключат до три месеца, след което се чака да стартира градежът на новия стадион.

ЦСКА-София играе домакинските си мачове на стадион " Васил Левски ", а сбогуването с Армията стана в края на предходната година. След това имаше търг за предмети, а седалки бяха раздадени на няколко клуба от по-ниските равнища на българския футбол.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР