С канабис, който действа възбуждащо и усилва сетивата по време

...
С канабис, който действа възбуждащо и усилва сетивата по време
Коментари Харесай

Защо гаджето на Цеци Красимирова е сексзвяр?

С канабис, който работи възбуждащо и усилва сетивата по време на секс, годеникът на Цеци Красимирова съумял да я завоюва . Майкъл Струмейтис постоянно взимал от своите артикули преди сексуален акт и смуглата хубавица останала очарована от опциите на Биг Майк в леглото, твърди "Галерия ".



Както е известно, годеникът на Цеци също като нея е в бизнеса с марихуана. Майкъл предлага на пазара разнообразни типове пури-канабис, измежду които такива за облекчение на болката и за увеличаване на удоволствието от секса. Последната работи като виагра и носи многозначителното име „ Sensual Sensations “ („ Чувствени чувства “). „ Искате по-добър секс. Е, аз сътворих артикул тъкмо за вас. Подобрена с ароматна композиция от терпеноиди и канабиноиди, които ускоряват удоволствието, „ Sensual Sensations “ ще ви подари с незабравима нощ “, популяризира секс-тревата си Майкъл.

Самият той нееднократно признавал пред свои другари, че преди среща с жена постоянно изпушва по един от специфичните си „ конуси “. Така бил спокоен, че няма да има засечки. Именно след една такава нощ Цеци схванала, че Биг Майк е мъжът на живота й. Кралят на канабиса, както назовават Струмейтис, предложи брак на Цеци средата на декември, на карибски остров. Милионерът подари на родната моделка един от най-редките диаманти на света.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР