С какво ще запомним този ден? Скандалът с NEXO е произведен.

...
С какво ще запомним този ден?
Скандалът с NEXO е произведен.
Коментари Харесай

Евгений Дайнов: Ще има още скандали, произведени от умиращия хищен организъм ГЕРБ

С какво ще запомним този ден?

Скандалът с NEXO е създаден. Това са милиционерски акции на ГЕРБ, които схванаха, че няма да бъдат позволени да се прегърнат с " Демократична България ", още от коментара на политолога проф. Евгений Дайнов, чуйте във вечерните Podcast вести. 

И още от тематиките, които ще чуете:

Софийската градска прокуратура ревизира някогашен вътрешен министър и сегашен народен представител за съпричастност към разстройване на наказателно гонене и пране на пари. Сигналът бил за това, че въпросният министър е разпоредил на свои подчинени да не рапортуват в Прокуратурата, ДАНС и Комисията за противопоставяне на корупцията материали по кореспонденция за съмнителни финансови транзакции от страна отвън Европейския съюз към сметка на физическо лице в българска банка.

Най-малко шестнайсет души, в това число украинският вътрешен министър и други висши чиновници, както и три деца, починаха, откакто хеликоптер се разруши покрай детска градина в предградие на Киев. При случая са потърпевши и 29 души. Деветима от починалите са били на борда на хеликоптера. Засега не е ясна повода за рухването на хеликоптера, а Русия също не е коментирала информацията.

България ще играе домакинските си мачове в Разград и през 2023 година. Вицепрезидентът на футболния съюз Емил Костадинов разкри това на конференция, на която публично бе показана и компанията, която ще облича националите от лятото на тази година - италианците от " Макрон ". Костадинов добави, че се надява стадионът на Ботев (Пловдив) да бъде подготвен тази година, с цел да може " лъвовете " да играят там.

С какво още ще запомним този ден, чуйте във вечерните Podcast вести:



Последвайте ни в:  -  - 

Какво ни впечатли доскоро?

Европейската комисия утвърди вписването на " Троянска луканка " в регистъра на храните с обичайно характерен темперамент. Това пази продукта от подправяне, прецизират от Брюксел. Кой е нейният откривател и по кое време е изобретена, чуйте във вечерните Podcast вести. 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР