С какво ще запомним отминаващата година, какви ще са нейните

...
С какво ще запомним отминаващата година, какви ще са нейните
Коментари Харесай

Манол Пейков: Българската демокрация е в пореден нокдаун

С какво ще запомним отминаващата година, какви ще са нейните отблясъци в идната? На прага сред 2019-а и 2020-а Mediapool се обърна към няколко изявени персони от разнообразни професионални сфери. Днес е редът на Манол Пейков. Той е основател е на културно-информационния гид " Програмата Пловдив Инфо " и на звукозаписно студио " Пекарната ". От 2006 година работи като ръководещ съучастник в издателство " Жанет 45 ", където се грижи за преводните издания.

Г-н Пейков, Ако би трябвало с една дума да характеризирате 2019 година, коя дума бихте избрали и за какво?

" Грета ", по явни аргументи. Въпреки многочислените политически и обществени разломи, с които е посипан западният свят през последното десетилетие, най-важното разделяне на нашето време е това сред отрицателите на световното стопляне (или най-малко на решаващия човешки принос за него) и възходящия брой хора, които осъзнават, че с цел да спасим света, в който живеем, са нужни незабавни и решителни ограничения.

В непредвиден знак на тласъка към смяна се трансформира едно шестнайсетгодишно момиче, което въодушевява младите и вбесява до лудост политическия естаблишмънт.

С кои събития, процеси, персони или кавги ще запомните 2019 година? Какво ще е тяхното продължение или развиване през 2020 година?
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР