С какво се занимават в свободното си време красавиците, които

...
С какво се занимават в свободното си време красавиците, които
Коментари Харесай

Сексапилни, опасни и въоръжени или иначе казано "тайното женско оръжие" на Израел! Супер горещи СНИМКИ

С какво се занимават в свободното си време хубавиците, които служат в редовете на Израелската войска? Ако съдим по фотосите им, обичат да се фотографират и да разгласяват фотосите в мрежата Инстаграм. И по този начин да радват погледите и да провокират въображението на стотиците и хилядите си почитатели.


Известно е, че военната работа в Израел е наложителна, както за мъжете, по този начин и за дамите. Момчетата служат три години, а девойките – две.

Освободени от военна работа са единствено ултрарелигиозните евреи, израелските араби, всички неевреи, бременните или омъжени дами.

До навършването на 42-та си година всички мъже подлежат на едномесечен ресурс всяка година, а дамите – до навършването на 24-годишна възраст.

Страната има над 4000 модерни танка и бронирани машини, както и над 2000 бойни самолета и вертолета.

Цялата територия на Израел е предпазена с така наречен ракетенщит. Вероятно още от 1967 година страната разполага със лично нуклеарно оръжие, създадено в атомния проучвателен център край Димона, в пустинята Негев.

Момичетата имат право да аплайват в 83 % от въоръжените сили, в това число в бойните подразделения. Представители на нежния пол могат да избират да прекарат службата си в офисите на Генщаба, в лечебни заведения, в просветителните военни институции, както и в други „ по-спокойни места”.

Но има и много девойки, които изцяло умишлено и с горделивост се записват да служат в танковите елементи, в бойната пехота, пограничната полиция и в други бойни елементи.


Интересно е, че нежните привидно девойки никак и не се тормозят да облекат камуфлажните облекла и да преметнат през рамо автоматизираната карабина М-16.




Може да се каже, че по този начин даже те наподобяват по-красиви и женствени.




За да потвърдят това израелските амазонки започнаха да качват в Инстаграм фотоси на най-ярките представителки на израелската войска. Под грубата войнишка униформа се скриват или са едвам загатнати съблазнителните женски форми и ярката характерност на всяка дама. Така фразата „ Красотата ще избави света” придобива нов смисъл, написа в. Труд .


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР