С какво се занимават в свободното си време красавиците, които

...
С какво се занимават в свободното си време красавиците, които
Коментари Харесай

Тайното оръжие на Израел

С какво се занимават в свободното си време хубавиците, които служат в редовете на Израелската войска? Ако съдим по фотосите, обичат да се фотографират и да разгласяват фотосите в мрежата Инстаграм. И по този начин да радват погледите и да провокират въображението на стотиците и хилядите си почитатели.
Известно е, че военната работа в Израел е наложителна, както за мъжете, по този начин и за дамите. Момчетата служат три години, а девойките – две.
 израел, войска, дами  израел, войска, дами  18-8  израел, войска, дами  израел, войска, дами  израел, войска, дами  израел, войска, дами  израел, войска, дами  израел, войска, дами
Освободени от военна работа са единствено ултрарелигиозните евреи, израелските араби, всички неевреи, бременните или омъжени дами. До навършването на 42-та си година всички мъже подлежат на едномесечен ресурс всяка година, а дамите – до навършването на 24-годишна възраст.

Страната има над 4000 модерни танка и бронирани машини, както и над 2000 бойни самолета и вертолета. Цялата територия на Израел е предпазена с така наречен ракетен щит. Вероятно още от 1967 година страната разполага със лично нуклеарно оръжие, създадено в атомния проучвателен център край Димона, в пустинята Негев.

Момичетата имат право да аплайват в 83 % от въоръжените сили, в това число в бойните подразделения. Представители на нежния пол могат да избират да прекарат службата си в офисите на Генщаба, в лечебни заведения, в просветителните военни институции, както и в други „ по-спокойни места ”.
Но има и много девойки, които изцяло умишлено и с горделивост се записват да служат в танковите елементи, в бойната пехота, пограничната полиция и в други бойни елементи. Интересно е, че нежните привидно девойки никак и не се тормозят да облекат камуфлажните облекла и да преметнат през рамо автоматизираната карабина М-16.

Може да се каже, че по този начин даже те наподобяват по-красиви и женствени.
За да потвърдят това израелските амазонки започнаха да качват в Инстаграм фотоси на най-ярките представителки на израелската войска. Под грубата войнишка униформа се скриват или са едвам загатнати съблазнителните женски форми и ярката характерност на всяка дама. Така фразата „ Красотата ще избави света ” придобива нов смисъл, написа уеб сайтът „ Фишки.нет ”.

2700 дами се записаха през 2017 година

Армията на Израел фактически е на път да се феминизира, оповестиха израелски медии при започване на тази година.
През 2017 година 2700 дами са постъпили на военна работа в бойните елементи. Това е връх за въоръжените сили на страната от нейното основаване. За съпоставяне в граничните войски делът на дамите се е нараснал от 15% на 35 % за последните 4 години.

Увеличаването на присъединяване на дамите в бойните единици се дължи както на промени в обществото, по този начин и на дефицит на мъжете.

Армията също се стреми да усили броя на ултраортодоксалните евреи под знамената, които по принцип до неотдавна можеше и да не постъпват на военна работа.

Очаквало се е предходната година да се записали 3200 ултраортодоксални младежи, само че единствено 2850 са се записали.

Наборните служби вършат всичко допустимо да ги убедят да се причислят към военните. Това се дължи на бързо растящата бройка на общността, която сега съставлява към 10% от общото население на Израел.

През септември м. година Върховният съд анулира закон, който ги освобождава от работа. Съдът обаче отсрочи решението си за една година, като даде на държавното управление време да одобри ново законодателство.

Стресът смъква облеклата

Стресът, дисциплината или скуката в израелската войска очевидно си споделят тежката дума – в мрежата отвреме-навреме се появяват фотоси и клипове с танцуващи полуголи наборнички. Преди време подобен клип бе качен в обществената мрежа Facebook от персоналния профил на едно от девойките от танца и предизвика освен армията, само че и цялата страна.

Неотдавна пък новобранки в израелската войска бяха отстранени дисциплинарно поради голи и провокативни фотоси, направени във военна база в южен Израел, които са били качени също във Facebook.

Историците и философите споделят, че във войната и в любовта всичко е разрешено, само че командирите на тези девойки не са считали по този начин. Снимките бяха публикувани във Facebook, като на една от тях военните дами бяха снимани в тил единствено по автомати M-16 и по прашки.

На друга фотография рейнджърките са театралничили с каски и колани за боеприпаси.
Снимките шокираха Израел, а реакцията на военните беше светкавична. Петте дами бяха уволнени дисциплинарно за „ непочтено поведение ”.

Интересно е, че най-малко до момента, в обществените мрежи не са качвани по-разкрепостени фотоси и с присъединяване на мъже от израелската войска. Или може би филтрите на цензурата са железни…
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР