С какво се хранят астронавтите? Какво виждат животните? Какви тайни

...
С какво се хранят астронавтите? Какво виждат животните? Какви тайни
Коментари Харесай

На 1 юни Музейко ще работи безплатно

С какво се хранят астронавтите? Какво виждат животните? Какви секрети крият камъните? Знаеш ли какъв брой тежиш на Марс? А можеш ли да надскочиш пантера? Ела да празнуваш 1 юни в Музейко и разбери! По случай детския празник Музейко отваря гратис порти за своите дребни и огромни другари, които ще имат опция да преживеят един паметен ден с вълнуващи занимания.

От 11:00 до 19:00 ч. всички деца и любопитни възрастни, които обичат да изследват и преоткриват света, ще могат да се срещнат с новите открития в света на науката, екологията, връзките и изкуствата. С помощта на същински учени младите откриватели ще пропътуват хиляди години из етажите на минало, настояще и бъдеще, а в края на деня ще знаят безчет любопитни обстоятелства за живота на планетата.

В отворената арт зона децата ще се срещнат с шведския новаторски конструктор Strawbees, който ще ги въодушеви да тестват, изследват и конструират благодарение на своята вътрешен глас. Защото сътворяваме най-хубавите неща, когато имаме вяра в себе си! Всички, които мечтаят да повдигнат високи кули и да построят постройките на своето въображение, ще могат да отскочат в специфичната зона за конструиране - Стреожко.

Екипът на Музейко ще увлече деца и родители в тайните на силата, центробежните сили, налягането, топлопроводимостта и астрономията с къси научни демонстрации и опити.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР