С какво решение отива премиерът на България на тази среща?

...
С какво решение отива премиерът на България на тази среща?
Коментари Харесай

Тотално Мазало В Българския Парламент В Момента! Хванаха Се За Гушите! Спешно Спряха Заседанието, Страшно Е!

С какво решение отива министър председателят на България на тази среща? Има ли решение на Министерския съвет. Уважаеми съдружни сътрудници, Вас някой пита ли Ви? Някой въобще в залата знае ли господин Борисов какво ще съобщи на тази среща? ", попита Нинова.

Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов, който беше в залата, отговори на Нинова, че в изявлението й има спекулации.

След него водачът на " Атака " Волен Сидеров взе думата за декларация от името на Обединените патриоти.

" Нинова, доста се веселя, когато откривам свои почитатели и възпитаници. Това значи, че школата, която се пробвам да прокарам от години. Ако малко повече неща бяхте прочели от мен, ще видите, че аз споделям аргументите за тази миграция. Причините са във вашите другари, доста постоянно се срещате с американския дипломат ", обърна се той към социалистката.

И добави, че когато Българска социалистическа партия са били на власт, са били срещу политиките на " Атака " против мигрантите. По думите му на алените депутати им е нужна лятна почивка, с цел да прочетат повече и да дойдат " наесен с ария " (вчера от Българска социалистическа партия внесоха предложение за анулация на ваканцията на Народно събрание - б.р.).

Нинова изиска да отговори, само че депутати от групата на националистите наобиколиха трибуната и се пробваха да й попречат с мотив, че нямала право на персонално пояснение във връзка с декларация. Излязоха и нейни сътрудници от левицата, които я опазиха и влязоха в спор с патриотите.

За да се успокоят пристрастеностите, председалестващият съвещанието - Явор Нотев от " Атака ", разгласи 10-минутна отмора. През това време пристигна министър председателят Борисов, с цел да отговори персонално на Нинова за мигрантите. Така работата на Народното събрание продължи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР