С какви неща могат да се съчетаят дънките през 2022

...
С какви неща могат да се съчетаят дънките през 2022
Коментари Харесай

С какво можете да носите дънки през 2022 година

С какви неща могат да се съчетаят дънките през 2022 година, с цел да наподобяват ярки и привлекателни? Ще отговорим в детайли на този въпрос в нашата публикация.

С какво можете да носите дънки през 2022 година

Дънките са един от главните детайли на главния дрешник на всяка модерна жена. И всичко това, тъй като с тях можете елементарно да създадете доста стилни и ефектни облици. По-нататък ще разгледаме най-интересните от тях.

Ризи и блузи

Ако желаете да комбинирате дънки с риза, тогава би трябвало да се въздържате от вталени модели. Блузите или ризите би трябвало да са свободни.

Най-актуални ще бъдат стилове в мъжки жанр, украсени с джобове на гърдите, разновидности с кормила, както и артикули с обемни ръкави. Дължината на ризите също може да варира. Можете да закупите както типичен модели, които доближават равнището на бедрата, по този начин и удължени.

Ако желаете, с цел да наблегнете формите, можете да завържете риза начело или да приберете в панталона, до момента в който гърбът би трябвало да остане свободен.

1,1

1,2

1,3

1,4

1,5

1,6

1,7

Идея! Жените с наднормено тегло могат да носят противоположен колан или корсет върху риза, което образно ще направи силуета по-тънък и мекушав.

Сако

Друга печеливша композиция, с която можете да създавате облика в разнообразни стилове. Например за самоуверен, нехаен външен тип можете да комбинирате типичен блейзър, извънгабаритна тениска, обичаните си дънки и спортни обувки. За по-официални събития ще бъде по-подходящо да пробвате блуза или риза под сако.

Що се отнася до дънките, можете да комбинирате безусловно всеки жанр с подобен връх. Има няколко условия към самото сако. Не би трябвало да е компактно прилепнало. По-добре е да спрете избора си на прави модели или извънгабаритни стилове, направени в мъжки жанр. Това би трябвало да са удължени модели, които изцяло покриват бедрата.

1,8

1,9

2,1

Важно! Новостта на сезона са съкратените сака с права кройка, които би трябвало да се носят извънредно с дънки с висока талия.

Качулки и суичъри

Това е освен съвременна композиция, само че и доста комфортна. В края на краищата, качулките и суичърите, известни през този сезон, заради своята обемност и аморфност, безусловно не пречат на придвижванията.

Можете да комбинирате всевъзможни дънки с този връх. Обувките също. С умела композиция от детайли на облика можете даже да допълвате с качулка и токчета.

Пуловери и джъмпери

На върха на стилните трендове през 2022 година има всевъзможни пуловери и джъмпери, които идеално се съчетават с дънки. В този случай обаче е по-добре да избягвате прекомерно стегнатите лъкове. Опитайте се да изберете модели на пуловери с права кройка с огромни текстурирани плетива. В същото време дънките също не би трябвало да са прекомерно тесни. Най-добрият вид би бил палацо, лули или необятни.

Ако желаете скини, в този случай би трябвало да се сдобиете с обемен продължен пуловер, който наподобява повече на туника. При липса на такива, можете да експериментирате в съставянето на многопластови визии.

2,2

2,3

2,4

Тениски

Изберете най-простите тениски с права кройка. Те не би трябвало да бъдат стегнати или необятни. Малки печатни вложки, търговски марки са допустими като фон.

Тениската би трябвало да бъде прибрана в дънки. Можете да допълните това облекло с противоположен кожен колан. Резултатът е моден външен тип.

Феновете на класиката могат да изберат копринени върхове, които могат да се носят прибрани или свободни.

2,5

Горно облекло

Що се отнася до горното облекло, тук ще разгледаме няколко варианти едновременно.

– Палто. През 2022 година визиите с дънки и кожено палто ще бъдат необикновено съвременни. Освен това би трябвало да е доста дълго. Можете да носите обичаната си тениска или джъмпер под нея. Няма ограничавания за избора на дънки. За да балансирате облика и да му придадете по-женствено допиране, би трябвало да изберете обувки с токчета. Например, боти до глезена.

– Байкерско яке. Якета-авиатори и палта от овча кожа се радват на забележителна известност в продължение на няколко сезона. Въпреки че класическите модели на черно и бежово остават в горната част, стилистите предлагат да се прегледат по-отблизо продуктите с ярки цветове, които доближават линията на бедрата.

– Палто. Кашмирено, драпирано или вълнено миди палто също може да бъде отлично допълнение към дънките. Струва си да облечете палто в топло време, с цел да можете да го носите разкопчано или просто да го хвърлите през раменете си.

2,6

2,7

2,8

2,9

Надяваме се, че нашите препоръки и образци със фотоси ви помогнаха да разберете какви неща можете да носите с дънки през 2022 година. И в този момент няма да имате усложнения при съставянето на облик с този детайл от главния дрешник.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР