С каква цел са наредени по този начин плочките в

...
С каква цел са наредени по този начин плочките в
Коментари Харесай

Поредната арт инсталация! Вижте как наредиха плочки в столичен квартал

С каква цел са подредени по този метод плочките в столичния квартал " Павлово "?

Споделени в обществената мрежа фотоси демонстрират по какъв начин са подредени плочки в квартал " Павлово " в София. Майсторите са си оставил ръцете, защото при надреждането на плочките са оставили огромните фуги сред тях.

Не е ясна повода за нареждането на плочките по този метод - в мненията под поста хората допускат, че плочките са сложени по този начин, с цел да може децата да играят на " Дама ".

" Това е направено единствено за децата, да играят на " Дама ", написа Емил Д.

Но Васко Н., който е създател на обявата и е снимал арт инсталацията, написа, че ходенето по плочките е извънредно неловко, а деца и възрастни хора се спъват в огромните фуги сред тях. Той прикани за вярна разпореждане на плочките. 

А след извършен диалог с виновната страна е станало ясно, че това е план. Заявили, са че има различни трасета за прекосяване и все още плочките няма по какъв начин да бъдат пренаредени.

Стамен Т. побърза да даде отговор на въпроса - кой е виновен за този план: 

" Този план го е родил общински проектант, израснал евентуално в бедност, който не е и чувал за физическата ергономия, която явно не е непозната и за някои от коментиращите! ", написа Стамен.

Стефан Ж. споделя, че същото арт безумство може да бъде забелязано и в парк " Възраждане ". Той също е безапелационен, че е извънредно неловко за вървене.

" Това е игра - който стигне насреща без да се спъне и накаля печели! ", разяснява Александра Ж.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР