С кака Еми след една вечеря ще скочим под юргана,

...
С кака Еми след една вечеря ще скочим под юргана,
Коментари Харесай

Любовна заплаха! Еротичната звезда Анджела: Ще откажа Емануела от мъжете!

С кака Еми след една вечеря ще скочим под юргана, безапелационна е татуираната брюнетка

" Искам секс с Емануела "!

Това изрично съобщи родната еротична звезда Анджела Ташева, която хвърля облекла и задръжки в международната платформа | " Онли фенс ".

Татуираната брюнетка взе участие в онлайн предизвикателство с кои известни дами в България би скочила под юргана, като в последна сметка стигна до фолкпевицата Емануела и това беше окончателното й решение.

" Ударихте ме в слабото място с Емануела. Како Еми, в случай че гледаш това - поканвам те на среща, с цел да те откажа от мъжете ", разгласи предизвикателно Анджела, която има сериозен другар мъж, само че все пак обича да си ляга и с дами.

В предизвикването дълго време Ташева държеше на чалга звездата Галена, защото била " диво мамче ". Преди това еротичната моделка отхвърли Златка Райкова, защото не харесва руси дами, краткотрайно се спря на Ариа, тъй като била по-луда от Ариа, и отхвърли на Преслава, тъй като й била по-симпатична, преди да си оперира носа. Като вероятни партньорки за игра под чаршафите бяха отхвърлени фолкпевиците Теди Александрова, Малката, Лидия и Десита, както и Мирела от " Игри на волята ".

Анджела споделя, че няма пластични интервенции по себе си, само че не крие, че си слага хиалурон в устните. Не се дефинира като материалистка, само че е ходила с прочут мъж. Разкрепостеността на момичето с татуси не се лимитира единствено до рамките на уеб страницата за извънредно наличие. Ташева споделя, че е правила секс с почитател от " Онли фенс ", а на месец изкарва по 9 хиляди лева, писа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР