С Жозе Моуриньо никога не е скучно! Футболният специалист не

...
С Жозе Моуриньо никога не е скучно! Футболният специалист не
Коментари Харесай

Моуриньо не обича шума! Свали пано по време на пресконференция

С Жозе Моуриньо в никакъв случай не е скучно! Футболният експерт не пропуща да покаже темперамент и да изтъкне, че е перфекционист. Дори не на терена, а на конференция!

По време на първата си публична конференция като треньор на италианския " Рома ", Моу изуми присъстващите публицисти. Португалецът прекъсна един от въпросите, стана и раздра паното върху страничния прозорец.

Jose Mourinho wasn't impressed with the lighting at his opening Roma press conference...
— Sky Sports (@SkySports)

То беше сложено там, с цел да стопира светлината, само че очевидно по време на изказването се беше разместило и издаваше противен тон поради вятъра. Събралите се десетки публицисти приветстваха с овации дейностите на Специалния, защото очевидно и на тях шумът им пречеше.

Моуриньо, който два пъти е печелил Шампионската лига (с " Порто " през 2004 и " Интер " през 2010 г.) подписа контракт с " Рома " до 2024 година. Клубът разгласи назначението му още на 4 май, малко откакто беше освободен от британския " Тотнъм ".

Снимка: Twitter

Той беше посрещнат от възторжените тифози на " Вълците " още на летището. Той беше подложен на наложителна карантина и по-късно се срещна с медиите.

" Дaли тoвa e нaй-гoлямoтo прeдизвикaтeлcтвo в кaриeрaтa ми? Винaги нoвoтo нeщo e нaй-вaжнo. Тaкa чe - дa! Впeчaтлeн cъм oт coбcтвeницитe нa клубa Дaн и Рaйън Фридкин, кoитo имaт яcнa идeя зa прoeктa, кoйтo иcкaт дa изгрaдят в бъдeщe. Пoнякoгa думaтa “врeмe” нe cъщecтвувa във футбoлa, нo в cлучaя тук я имa и тoвa e oт знaчeниe. Клубът нe иcкa уcпeх oщe ceгa, a държи чрeз мнoгo cтрacт и ceбeoтдaвaнe дa изгрaди cтaбилeн прoeкт. Тoчнo зa тoвa cъм тук ", сподели той на първата си изява пред медиите.

Снимка: Twitter
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР