С жените от тези 5 зодии е трудно да се

...
С жените от тези 5 зодии е трудно да се
Коментари Харесай

Мъжете зарязват жените от тези зодии

С дамите от тези 5 зодии е мъчно да се построи постоянна връзка. В случая самодейността за разлъка постоянно е на мъжа.

Скорпион

Непредсказуемостта на дамите Скорпион притегля мъжете. Дамите от този знак въплъщават всички противоположни качества: непорочие и лековерие, тайнственост и неприкритост. Но точно тази непрекъсната смяна оказва отрицателен резултат върху връзките сред сътрудниците и рано или късно мъжът взема решение да напусне дамата Скорпион.

Лъв

Темпераментните дами Лъв знаят по какъв начин да накарат мъжа да се интересува от тях. Те постоянно са заобиколени от обожатели. Но преди да позволен евентуален сътрудник до себе си, дамите от този знак ще създадат всичко допустимо, с цел да ревизират сериозността на желанията му. Но не след дълго мъжът до дамата Лъв схваща, че тя не знае какво желае и той взема решение да я напусне, написа iwoman.bg.

Близнаци

Жените Близнаци несъмнено знаят по какъв начин да се забавляват, обичат романтиката и с възторг одобряват всяко предложение за развлечение. Но откакто във връзката се настани рутината, дамата Близнаци остава разочарована и стартира да страда. Това последователно я отдалечава от нейния сътрудник и не след дълго той взема решение да постави завършек на връзките им.

Риби

Жените Риби несъмнено не могат да бъдат наречени неприятни съпруги. Те са грижовни и невзискателни, само че присъщата им пристрастеност към операции може да им изиграе неприятна смешка. Рибите са твърдо уверени, че това е единственият метод да запазят връзката си. Но постоянно сътрудникът им не може да издържи.

Стрелец

Жените, родени под този знак, също са положителни съпруги. Те са умни и привлекателни, умеят да вършат взаимни отстъпки. Но дамата Стрелец в никакъв случай няма да стане стопанка, тъй като има други проекти за бъдещето си. Именно това отблъсква мъжете.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР