С известно време закъснение, Мегз Каканашева се включи по темата

...
С известно време закъснение, Мегз Каканашева се включи по темата
Коментари Харесай

Защо обявиха Мегз за Генерал Каканашева?

С известно време забавяне, Мегз Каканашева се включи по тематиката за ковид, само че вместо възторженостти, тя се сблъска с насмешки, поради несполучливият й опит да изясни на аудиторията си "Що е то COVID-19? ", видя HotNews.

Както постоянно се пробва да ни потвърди, риалити чешитката е веща по всевъзможни въпроси. Затова има-няма и ни залива с всевъзможни послания в обществената мрежа, с цел да я харесват. Актуалният случай обаче обиколи небрежно обществените мрежи с анонса й заслужен за рубриката на "Господари на ефира " - Гледам и нямам доверие на очите си. По този мотив брюнетката получи и почетното звание Зам. Генерал Каканашева от младия реализатор Дани Леван, който написа: "Вземи я в щаба, Мутафчийски... Момичето схваща, ще ви изясни! Зам. Генерал Каканашева ".

Иронията му беше във връзка определението за ковид, произлязло от устата на всезнайката Меги: "Това е вирус, който се популяризира посредством въздушни капчици, които са водни и се предават посредством дишане, кихане, кашляне. Т.е. се чака маските, които същински ни защищават от ковид да не пропущат вода ".



С подигравателен звук се включи и шоу травеститът Елза Парини, който на смешка даде видеоматериал от "работилницата " за защитни маски на Мегз. Клипчето демонстрира по какъв начин група индийци, шият и захвърлят аксесоарите против ковид на земята, без всякаква хигиенична отговорност. Видяното сигурно не се случва у нас, само че по този метод устатата Парини усмя новият бизнес на дизайнерката. Преди два дни и двукратният победител на "Биг Брадър " Джино Бианкалана се възмути от това, че Миглена Каканашева употребява пандемията, с цел да печели пари, като продава маските на повишени цени. Именно във връзка това й начинание, тя се включи да обясни какво в действителност е ковид и обстановката стана комична.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР