С изцяло променена визия, Александра Сърчаджиева ще даде старт на

...
С изцяло променена визия, Александра Сърчаджиева ще даде старт на
Коментари Харесай

Александра Сърчаджиева се впуска в ново приключение с “Игри на волята: България”

С напълно изменена визия, Александра Сърчаджиева ще даде старт на огромния формат на NOVA - " Игри на волята: България ". Зрителите скоро ще видят по какъв начин актрисата влиза в първото си неизмеримо премеждие. В продължение на 72 часа тя взе участие в фотосите на промоционално видео към рисковото съревнование. Различна и решителна, Александра се гмурка в морето, изкачва планини, язди кон, търси съкровища... и какво ли още не!

" Като водеща, аз бях първата, която претърпях съществено предизвикателство в това неповторимо съревнование! През идващите месеци и участниците в „ Игри на волята: България " ще усетят този адреналин. За следващ път се убедих какъв брой красива е България. Снимките за промо клипа ме водиха до прелестни места из цялата страна ", споделя Алекс.

Режисьор на ефектното видео е Валери Милев, прочут с работата си в паметни продукции и с едни от най-обичаните български актьори. Той признава, че част от сцените са доста рискови и се постанова потреблението на дубльор, с цел да се подсигурява сигурността на Алекс.

Най-новият формат се чака в ефира на NOVA тази есен, само че фотосите му стартират след броени дни на родното Черноморие. Група смели българи ще се изправят в борби за превъзходство и територия, преминавайки през разнообразни тествания за духа, мозъка и тялото. За тях следва премеждие, което никой в България не е изживявал. На финала един от участниците ще завоюва и 200 000 лв..

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР