С изпълнение на Гуна Иванова и нейните внучки започна предизборния

...
С изпълнение на Гуна Иванова и нейните внучки започна предизборния
Коментари Харесай

Стефан Янев: „Да работим за опазване и развитие на собствената си държава“

С осъществяване на Гуна Иванова и нейните внучки стартира предизборния концерт на политическа партия „ Български напредък " в деня на София.Въпреки дъждовното време, съидейници и симпатизанти на партията извършиха пространството пред дома на културата в столичния квартал „ Дружба ".

Лидерът на партията Стефан Янев се обърна към присъстващите с думите: „ Намираме се в повратен за страната ни миг. Изборът, който вършим, е значим. Либерализмът ни споделя, че можем да живеем със заеми, можем да живеем с виртуално величие, можем да изядем бъдещето на децата си. Можем да бъдем индивидуалисти, да забравим културата и традициите си, да забравим публичните връзки и да вървим към неразбираемо бъдеще. Аз ви предлагам друго - всички дружно, в една лодка, да гребем против течението.

Да работим за запазване и развиване на личната си страна, като пазим традициите, фамилните и родови полезности, като пазим духовното и културно завещание, оставено от нашите предци и развиваме България в мощен Европейски съюз. За мощно водачество на България и за мощен Европейски съюз е належащо да работим в една посока - подкрепяне на бизнеса, подкрепяне на гражданското общество и взаимност. Всички дружно можем! "

Представени бяха водачите на листи на Български напредък са софийските изборни региони. Екипът на „ Български напредък " в София съобщи своята решителност за победа на идните избори. Защото живеем в красива страна, с доста запаси и капацитет, която сега е в застой. Гражданите на България не заслужават това, те желаят повече. Ще работим транспарантно, в непрекъснат и открит разговор с вас - нашите симпатизанти, нашите съграждани, съседи, другари. Подкрепете ни и гласувайте с бюлетина номер 15 и ние ще ви потвърдим, че можем! " - към тази позиция се сплотиха водачите на листи.

Концертът продължи с осъществявания на оперната прима Розалина Касабова и професионален танцов отбор Табиетлии. Гостите не пропуснаха да опитат и от специфичната рибена супа на началник Иван Звездев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР