С изненадващото пътуване до Велинград Мерал успява да намери изход

...
С изненадващото пътуване до Велинград Мерал успява да намери изход
Коментари Харесай

Зараждане на искрена любов в новите епизоди на „Женени от пръв поглед“

С изненадващото пътешестване до Велинград Мерал съумява да откри излаз от сложната обстановка в връзките си с Ивана. Бягството от напрегнатото всекидневие повлиява позитивно и на Светозар и Таня. Напрежението сред тях понижава по време на екскурзията им в Копривщица, само че дали това ще е по този начин за дълго, проследете в - във вторник и сряда от 22:00 часа единствено по NOVA.

Ивана е очарована от старанието, което поставя брачният партньор ѝ. Изненадите, които той е подготвил за сантименталната им отмора, не стопират през целия им престой. Изпълнителката прави оценка напъните и даже признава, че това е най-хубавата им екскурзия до момента. Запленен от възприятията си, Мерал прави общи бъдещи проекти, само че дали Ивана се намира на същата страница?

Почивката на Светозар и Таня надалеч не е толкоз сантиментална. За миг те като че ли стоплят обтегнатите връзки, само че и най-малкото недоразумение сред тях, възпламенява следващия им плевел спор. Ще докара ли това до дефинитивно решение за разлъка и за какво Таня заплашва брачна половинка си с полиция, вижте в новия епизод на предаването „ Женени от пръв взор “ единствено по NOVA.
 Женени от пръв взор NOVA
Междувременно Михаил и Юлия са в Пловдив, където младоженецът прави всичко по силите си за доближаването им. Предлага ѝ да заживеят дружно в неговия дом, само че дали темпераментната дама ще каже да? Възможна ли е връзка от разстояние, каква изненада прави Мишо на работното място на Юлия и по какъв начин ще реагира тя, гледайте довечера в революционния ефирен формат.-->
 Женени от пръв взор NOVA
Не пропускайте да наблюдавате вълнуващите страсти сред участниците във втория сезон на „ Женени от пръв взор “ довечера от 22.00 ч. единствено по NOVA .
Актуални вести за „ Женени от пръв взор “ ще откриете на, както и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР