С изненадващ и много емоционален финал приключи деветият сезон Системата“

...
С изненадващ и много емоционален финал приключи деветият сезон Системата“
Коментари Харесай

И след пролетния сезон „Откраднат живот“ по NOVA продължава да бъде най-успешният български медицински сериал

С неочакван и доста прочувствен край завърши деветият сезон „ Системата “ на хитовия сериал „ Откраднат живот “ . В синхрон с настоящите събития, международната пандемия COVID-19 беше интерпретирана в сюжета на заключителните епизоди на поредицата, поставяйки пред непредвидени тествания професионалния и житейски път на лекарите от болница „ Света Анастасия “. В последните минути след дълго чаканата развръзка, актьорите от „ Откраднат живот “, които в изискванията на изключителна обстановка в страната продължиха да радват почитателите, приветстваха с признателност „ ангелите в бяло “ – медиците – които са на първа линия в битката с ковид. Посланието на обичаните герои от сериала доближи до над 1,2 млн. фенове (Всички 4+), а епизодът е с най-голям аудиторен дял за сезона - 35% от аудиторията в дейна възраст, което е с 36% над аудиторния дял на втората по гледаемост телевизия по същото време.
 аудиторен дял NOVA
И тази пролет най-успешният български медицински сериал се открои измежду родните заглавия в ефира. Деветият сезон на продукцията се подреди измежду трите най-гледани сериали през пролетния ефирен сезон от аудиторията в дейна възраст (18-49 г.). Данните, регистрирани от ГАРБ Аудиенс Межърмент България, сочат още, че над 30% измежду същата целева група са предпочели да проследят вълнуващите медицински и морални проблеми на лекарите от „ Откраднат живот: Системата “, давайки превес от 7% по отношение на наличието на бТВ по същото време.
 аудиторен дял NOVA
Сериалът е в по-висока степен оценен по отношение на резултатите на бТВ по същото време и от градското население в дейна възраст (18-49 г.), както и от по-младата целева група на възраст 18-34 години. Към тях се причислява и женската публика (25-54), измежду която „ Откраднат живот: Системата “ е един от първите избори през пролетния сезон (22 февр. – 22 май), когато става въпрос за сериали.

Впечатляващ интерес и рекорден брой видеогледания в границите на пролетния сезон отбелязва деветият сезон на сериала и в платформите на Нова Броудкастинг Груп съгласно Гугъл Analytics – над 4,4 млн.

Успехът на „ Откраднат живот “, който продължава да печели вниманието и любовта на феновете към този момент повече от 4 години, е следващото доказателство за дълготрайния ангажимент на Нова Броудкастинг Груп да влага в качествени български сериали и филми. Феновете на хитовата българска здравна поредност ще имат опцията да гледат и десети сезон с обичаните си герои, нови истории и медицински проблеми.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР