С изключително удоволствие се включих в празнично шествие във В.

...
С изключително удоволствие се включих в празнично шествие във В.
Коментари Харесай

Цветанов се включи в празнично шествие във Велико Търново

С извънредно наслаждение се включих в празнично шествие във В. Търново, проведено от Общината, в партньорство с Регионалния исторически музей, Националния боен университет „ Васил Левски” и Клуб „ Традиция”, във връзка 140 години от Освобождението на града! Това написа водачът на Политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила във Facebook: Ето и цялата обява:

Всички участници в шествието сме облечени, по метод, който демонстрира уважението ни към традициите и към символиката, която носи българската национална носия. Радвам се, че толкоз доста поданици и посетители на В. Търново избраха да се причислят, пременени в носии.

Шествието, което стартира от ул. „ Гурко “, предвождаше самият военачалник Гурко, а също офицери на коне, опълченци и хайдути, съветски бойци, медицински сестри. Преминавайки по цялата калдъръмена улица, пристигнахме пред музей „ Възраждане и Учредително събрание”, където повече от 70 доброволци, с достоверно въоръжение и униформи, пресъздадоха събитията от преди 140 години - завладяването на турския конак и оповестяването на освобождението на Търново. Поздравявам кмета на Велико Търново Даниел Панов и неговия екип за прелестните събития, които приготвиха за следващ път.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР