С изключителни характеристики на камерата и ултра-широк дисплей, впечатляващ 36-часов

...
С изключителни характеристики на камерата и ултра-широк дисплей, впечатляващ 36-часов
Коментари Харесай

Озарете нощта с новия moto e7

С изключителни характерности на камерата и ултра-широк екран, впечатляващ 36-часов живот на батерията и  светкавична продуктивност , moto e7 предлага  мобилни преживявания и  резултати от последващо потомство, без бюджета да има значение.
Открояващите се нови функционалности включват 48MP1сензор на камерата, който ще ви обезпечи първокласна мобилна снимка, както и качество на изображението на moto e7 , в това число:
Невероятно качество на изображението за тази ниска цена Технологията Quad Pixel, която обезпечава 4x по-голяма сензитивност към светлината, осигуряваща по-добро качество при слаба светлина Режим Night Vision, предлагаща необикновено качество на фотосите с по- огромна бляскавост и заостреност в тъмното Камера Мacro Vision, която ви доближава 2,5x повече до обектите, в сравнение с общоприет обектив за невероятни фотоси от близко на най-малките обекти Портретен режим за прибавяне на резултат на размазване на фона за по-професионално изглеждащи портрети  Търсите телефон с огромна батерия? Моторола е отсреща със страхотни (БЮДЖЕТНИ!) оферти! Търсите телефон с огромна батерия? Моторола е отсреща със страхотни (БЮДЖЕТНИ!) оферти!
Когато избираме телефон, всеки се води от своите персонални потребности и желания: някои държат на огромен и ослепителен екран, други търсят страхо...
Устройството носи и най-хубавото от технологията на ултра-широките екрани с 6,5 " Max Vision HD+ екран, предлагащ най-хубавото преживяване до момента за фамилията на moto e , с съразмерност 20: 9, тъй че да можете да виждате повече, да играете повече и да се наслаждавате повече.
m oto e7 предлага на потребителите 36-часов живот на батерията2. Захранва се от дълготрайна батерия  с 4000 mAh, която разрешава часове работа и игри. Вграден е осемядрен 2.0 GHz процесор, който разрешава по-гладко показване, мощ при игрите и по-добра ефективност  с помощта на технологията HyperEngine.
Потребителите на m oto e7 ще се насладят на редица първокласни хардуерни и софтуерни функционалности, в това число:
Дискретен читател за пръстови отпечатъци, ситуиран на гърба на телефона върху логото, което разрешава на потребителите да отключват телефона с едно допиране Специален бутон на Гугъл Асистент в профил на телефона, който оказва помощ на потребителите бързо да намират това, от което се нуждаят, и да получават отговори посредством леснодостъпен гласов помощник, без да е належащо да допират, вкарват или плъзват по екрана Най-чистата форма на Android OS, която дава на потребителите най-хубавото от техният желан програмен продукт, актуализации за сигурност и преживяване без дублирани приложения или софтуерни скинове moto e7 ще бъде наличен в България при започване на декември в А1 на цена съгласно контрактувания тарифен проект в  цвят Mineral Grey.
 В международен мащаб, Motorola регистрира растеж на приходите на годишна база В международен мащаб, Motorola регистрира растеж на приходите на годишна база
Днес, в отворено писмо Sergio Buniac, президент на motorola, показа какво се случва с мобилния бизнес, откакто Lenovo разгласи финансов...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР