С изграждането на автомагистрала "Хемус", брутният вътрешен продукт на страната

...
С изграждането на автомагистрала "Хемус", брутният вътрешен продукт на страната
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Магистрала „Хемус“ ще вдигне БВП с 10-20%

С построяването на автомагистрала "Хемус ", брутният вътрешен артикул на страната ще се вдигне с най-малко 10-20%. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов при първата копка на сектора от аутобана сред пътен възел Боаза и връзката с основния път Русе - Велико Търново.

Пред публицистите през днешния ден Бойко Борисов разгласи, че никой не е мислил да продължава автомагистрала "Хемус " по-далеч от Правец, поради което няма и никакви планове, които да се употребяват за основа.

Преди символичната първа копка на новото трасе, Бойко Борисов, който беше придружаван от министрите на финансите Владислав Горанов и районното развиване Петя Аврамова, ревизира напредъкът по построяването на правата на автомагистралата сред Ябланица и Боаза, която е близо 10 км. Строителството на тази права стартира в края на март 2018 година и се финансира също с национални средства. За момента упованията са тя да е подготвена половин година предварително и да се употребява след към година.

Премиерът изрази неодобрение, че хората "година и половина карат по автомагистрала, а не помнят труда на стотиците служащи, създали това допустимо “. Бойко Борисов посъветва публицистите да снимат по какъв начин се работи, "за да се види ", освен това на всички лотове, по които сега се работи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР