С изграждане на паркинги, ремонтни дейности по тротоарната и уличната

...
С изграждане на паркинги, ремонтни дейности по тротоарната и уличната
Коментари Харесай

Благоустрояването в Ямбол продължава

С създаване на паркинги, ремонтни действия по тротоарната и уличната настилка, не престават ограниченията по поддържането и обновяването на инфраструктурата в Ямбол.

Приключени са ремонтните действия сред ул. „Елена Янкова“ и „Димитър Благоев“. За улеснение на живеещите в региона е построен нов паркинг, благоустроено е и пространството към него.

Нови места за паркиране са обособени и в ж.к. „Диана“, пред блок 21.

Текущ ремонт на тротоарната настилка беше осъществен на ул. „П. К. Яворов“ (от №52 до № 32). Старата настилка e сменена с нова, бетонова, сложени са култивиран бордюри за делене на тротоара от зелената повърхност. Ремонт на уличната настилка е изработен и на ул. „Акация“ в сектора от ул. „Преслав“ до ул. „Кичево“.

Дейностите по благоустрояване не престават, като сега се работи по ул. „Българка“, която се намира сред ул. „Мир“ и ул. „Николай Петрини“, както и зад блок 8 на ул. „Димитър Благоев“. Напредва и ремонтът на улица в сектора от бензиностанция „Шел“ до ул.“Атанас Кратунов в ж.к. „Златен рог“, както и главният ремонт и реорганизация на ул. „Търговска“. След привършване на тези обекти, ремонтни действия ще се правят и на други места в града.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР