С ироничен тон журналистът Иван Бакалов коментира във Фейсбук прогнозите

...
С ироничен тон журналистът Иван Бакалов коментира във Фейсбук прогнозите
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Мечтата на Борисов е коалиция с БСП. Само тая..... Нинова се дърпа

 С подигравателен звук журналистът Иван Бакалов разяснява във Facebook прогнозите на социолога Боряна Димитрова, че е допустимо да с е задава “взривоопасна  трипартийна коалиция “  Българска социалистическа партия – " ИТН “ – Демократична България. Изуменатаот подобен политически процес социоложка получи незабавно след тв си турне през днешния ден подигравателен пост от журналиста, който написа: 

" Боряна Димитрова от " Алфа Рисърч " ни плаши - представяте ли си, вика - коалиция сред Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Демократична България "?

Да, въобразявам си я и никак не ме е боязън, в съпоставяне със сегашната коалиция.

Димитрова (дето Боеко споделя за нея - " На тая най-вече й вервам " ) - е следващият ташакокрепител на Борисов, изкаран на боевата линия в тв студиите.

Идеята й е - в този момент си е най-добре, в случай че може да продължим пожарникарския райх с още едно десетилетие, и без избори. Нея ще я създадат обер-групен-щурбман-фюрер на социологията.

Видяхме към този момент всевъзможни обединения - и Демократична България с всичките насипни десни в коалиция с ГЕРБ, и " Атака ", Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ в коалиция с Бойко. В първия му мандат и Костов го крепеше, и Волен по едно и също време. А фантазията му на Борисов е да направи една коалиция с Българска социалистическа партия, да им раздаде половината министри и отново той да дърпа конците в идващите 10 години ( " Е го, и Меркел по този начин направи,требва да се обединим в рецесията " ).

И в Българска социалистическа партия мнозина към този момент са си стиснали с Борисов ръцете под масата, проличава си по шестването им в малките екрани. Само тая тъпа Нинова нещо се дърпа, по тази причина би трябвало да я махнат.

Гаргите плаши госпожа Боряна. Сакън да не падне Боеко “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР