С инвестиция от 3 млн. лева Волво Груп България започва

...
С инвестиция от 3 млн. лева Волво Груп България започва
Коментари Харесай

Волво Груп България изгражда модерен сервизен център в Пловдив за 3 млн. лв.

С инвестиция от 3 млн. лв. Волво Груп България стартира построяването на личен сервизен център до Пловдив. Базата ще се простира на терен от 23 декара в непосредствена непосредственост до автомагистрала „ Тракия ” (между 119 и 121 км, до село Бенковски, община Марица).

В центъра ще се прави обслужване, сервизиране и продажба на цялостната гама товарни коли от марките Volvo и Renault. Сервизът ще разполага с съвременно съоръжение по одобрените световни стандарти на компанията. В него ще има три проходни канала и три диагностични стенда. Капацитетът на обслужване ще бъде 4560 камиона годишно, като ще може да се работи по 9 камиона по едно и също време. Ще разполага с екип от 15 експерти и мобилна група. Складовата база ще разполага с огромни наличия на аварийни елементи и ще обезпечава доставка в границите на 24 часа.

“Целият развой - от избора на местоположението, през проектирането и обезпечаването на съоръжение по международните стандарти, до интензивните периоди за осъществяване е за да осигурим още през 2019 година още по-достъпен сервизен център с повишен потенциал и усъвършенствани условия за работа с клиентите ни. Пловдив е стратегически район за нас, тъй като тук се намират едни от най-динамично разрастващите се компании в транспортния отрасъл ”, изясни Карин Йохансон, Управляващ шеф на Волво Груп България по време на първата копка на новия център.

“Решаващо преимущество е, че тук ще работят и едни от най-хубавите експерти в следпродажбеното обслужване на Volvo Group Trucks, които през годините си завоюваха и интернационално самопризнание ”, добави тя.

Инвестицията в личен сервизен център в Пловдив е част от цялостната тактика на Волво Груп България за стабилно развиване, рационализация и увеличение потенциала на сервизната мрежа в страната. Проектът започва с разкриване на сервизна база във Варна през 2015 година, а от началото на 2016 година отвори порти и разширеният сервизен център в София, който има потенциал за сервизиране на 10 368 товарни коли приблизително на година и разрешава едновременна работа по 16 влекача.

През 2017 проработи и новият център на Волво Груп България в Бургас, построен с 2 млн. лв. инвестиция. През есента на 2018 година следва и откриването на сервизна база на компанията във Велико Търново. С това общата инвестиция за развиването на сервизната мрежа у нас ще надвиши 12 млн. лв..
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР