С интернет телевизия стартира до дни новият проект на Слави

...
С интернет телевизия стартира до дни новият проект на Слави
Коментари Харесай

Новото шоу на Слави ще е по-раздвижено и по-смешно от изданията в bTV

 С интернет телевизия започва до дни новият план на Слави Трифонов. Близки до Дългия издават, че сега се работи по това по какъв начин да наподобява шоуто, тъй като смяната не е огромна. Сценаристите работят върху концепцията да няма посетител всеки ден, а да е по-раздвижено и по-смешно от изданията в bTV.

" Ще разчитаме повече на актьорите, само че освен за скечове, а и в предходните им облици, които доста се харесваха от хората “, споделиха от екипа на Трифонов. Колкото до новата партия на Слави, съгласно социолозите главният символен запас на Трифонов е да е " против всички “.

" Търсим млади и необременени хора, по тази причина направихме и полемиките, които излъчихме в интернет “, споделиха от екипа.

Съществува и вид Трифонов и компания да поддържат на идващите избори нова възможна партия на президента Румен Радев, пише  " България Днес “. Само преди години в диалог в шоуто с ген. Радев Трифонов за първи път показа своите бъдещи упоритости в политиката.

Един от основните въпроси пред екипа на водещия ще бъде дали може да се освободи от аурата на политическия популизъм, който струеше от телевизионния екран през годините и да се върне в лоното на общоприетите смехории. Безспорно Трифонов е политически фактор, въпреки и не толкоз, колкото му се желае.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР