С интерес следим какво се случва с втори сезон на

...
С интерес следим какво се случва с втори сезон на
Коментари Харесай

Колко изкарват звездите от Големите малки лъжи

С интерес следим какво се случва с втори сезон на " Големите дребни неистини " и по какъв начин животът на петте девойки от Монтерей още веднъж се трансформира след влизането на Мерил Стрийп в сериала.

Най-силната сцена от първи епизод на " Големите дребни неистини "

Не, не е тази с Мерил Стрийп

Оказва се обаче, че освен животът на Бони, Селест, Мадлин, Джейн и Рената в сериала търпи обрати, а също и този на Зоуи Кравиц, Рийз Уидърспун, Никол Кидман, Шайлин Уудли и Лора Дърн отвън снимачната площадка. С какво се трансформира? С обстоятелството, че освен стават още по-известни, а и още по-богати.

Ако актрисите взимаха едни възнаграждения за присъединяване си в първи сезон, то след големия му триумф, обстановката във втори радикално се е трансформирала. Но да не си приказваме празни приказки, а да забележим какво се случва на процедура в цифри.

Голямата заплата на Рийз Уидърспун

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от big little lies (@biglittlelies) на Юни 9, 2019 в 6:25 PDT

Според Hollywood Reporter, в случай че в първи сезон на " Големите дребни неистини " Рийз Уидърспун е получавала по 250 хиляди $ за епизод , то във втори заплатата й се е нараснала до 1 милион $ за серия . Уидърспун ще получи и спомагателни средства, тъй като е изпълнителен продуцент на сериала.

И Никол Кидман не остава по-назад

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от big little lies (@biglittlelies) на Юни 11, 2019 в 7:03 PDT

Никол Кидман е получавала по 350 хиляди $ на епизод в премиерния сезон. Сега обаче за всяка серия тя също взима по 1 милион $. Без към това да прибавяме парите, които печели като изпълнителен продуцент.

Какви са заплатите на останалите актриси от " Големите дребни неистини "

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от big little lies (@biglittlelies) на Май 29, 2019 в 5:58 PDT

Рийз Уидърспун и Никол Кидман са най-високоплатените актриси в сериала, само че останалата част от актьорския състав също прибират положителни заплати. Шайлин Уудли е печелила по 242 хиляди $ за епизод в първи сезон , до момента в който заплащането ѝ за серия във втори към този момент е 500 хиляди $.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от big little lies (@biglittlelies) на Май 31, 2019 в 3:21 PDT

Зоуи Кравиц, която играеше второстепенна роля в първи сезон, е взимала по 54 хиляди $ на епизод , до момента в който във втори сезон хонорарът ѝ за серия е скочил до 428 хиляди $ . Единствено размерът на заплатата на Лора Дърн (която е част от основните настоящи лица) е незнаен за момента.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от big little lies (@biglittlelies) на Юни 8, 2019 в 8:07 PDT

Що се отнася до Мерил Стрийп

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от big little lies (@biglittlelies) на Юни 10, 2019 в 7:34 PDT

Привличането на Мерил Стрийп като част от актьорския състав на " Големите дребни неистини " беше голяма победа за HBO, само че това несъмнено значи, че от телевизионния канал би трябвало и да са ѝ платили една много огромна сума за ролята. Според Variety, Стрийп получава по 800 хиляди $ на епизод , което я прави третата най-високоплатена актриса в сериала.

Как Мерил Стрийп съумява да нервира всички в новия сезон на " Големите дребни неистини "

Обещаващ премиерен епизод
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР