С интерактивно представяне на европейски проекти за успешна кариерна, културна

...
С интерактивно представяне на европейски проекти за успешна кариерна, културна
Коментари Харесай

Европейският опит и традиция отварят нови възможности да успеем

С интерактивно показване на европейски планове за сполучлива кариерна, културна и езикова подготовка завършиха самодейностите по Работната стратегия за 2019 година на Комуникационната тактика на Република България за Европейския съюз.
Пред учениците на обединените учебни заведения в селата Девене и Тишевица, ученици на ПГТР- Враца показаха осъществените планове и образователни практики в партньорство с повече от 15 страни. Със своите презентации и споделени усещания за културата и традициите в страните-членки на Европейския съюз, Янислава Георгиева и Симона Иванова станаха част от осведомителните събития, които Областна администрация – Враца провежда.
Заместник-областният шеф Мирослав Комитски изрази убеденост, че опциите за образование в действителна среда, които европейските планове дават, са значим фактор за струпване на професионален опит, нови познания от до момента с културното разнообразие на Европа и умения за работа в екип.
„ Младите хора на Враца имат капацитет, а и благоприятни условия да се показват в страните от Европейския съюз, тъй като са амбициозни, надарени и уверени “, поздрави учениците Мирослав Комитски.
По време на осведомителните събития беше показано отличеното с премия есе на ученикът Станислав Тодоров, спечелил призово място на състезанието „ Моето премеждие в Европа “. Наградата ще му бъде връчена от еврокомисаря по нововъведенията и младежта Мария Габриел и вицепремиера Томислав Дончев на тържествена гала при започване на месец декември.
„ Новите умения и добитите квалификации са следващото доказателство, че с труд и старания се изкачва следващата стъпка за професионално развиване, а срещата с европейския опит и традиция ни отваря нови благоприятни условия да успеем “, приключиха представянето си Янислава и Симона.
Комуникационните начинания „ Европейското културно разнообразие и еднаквост – модерния взор на младото потомство от област Враца “ за поредна година дадоха опция на необятната общност да се допре до богатото разнообразие на страните от Европейския съюз и мястото на България в него.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР