С иновативно събитие, което се проведе едновременно в три локации,

...
С иновативно събитие, което се проведе едновременно в три локации,
Коментари Харесай

Пощенска банка откри три банкови клона от ново поколение

С новаторско събитие, което се организира по едно и също време в три местоположения, Пощенска банка публично откри пилотните си цифрови офиси от ново потомство. След сполучливото си оперативно обединяване с Банка Пиреос България, което завърши предходната седмица, Пощенска банка слага началото на развой по цялостна промяна на своята още по-широка клонова мрежа.

Концепцията на новите офиси е подчинена на устрема за чудесно потребителско преживяване в контакта с институцията. Тя съчетава, от една страна, отделяне на зони за самообслужване, в които клиентите могат сами да правят бързо и елементарно разнообразни интервенции, а от друга – залага на по-отворен, комфортен и съвременен интериор. Новата идея за офисите на Пощенска банка дава отговор на упованията на актуалните консуматори за повече експедитивност и улеснение в банковото обслужване и опция за по-обстойна персонална консултация с банков специалист, който може да предложи съответно финансово решение.

Първите три центъра на банката от новия вид се намират в София – в Paradise Center, в The Mall и на ул. „ Бели Дунав “. Те бяха открити по едно и също време от трима топ мениджъри на Пощенска банка – Петя Димитрова, основен изпълнителен шеф и ръководител на УС, Димитър Шумаров, изпълнителен шеф, основен финансов шеф и член на УС, и Асен Ягодин, изпълнителен шеф и член на УС. Интерактивна апаратура на декоративно дърво, което „ оживя “ по време на събитието благодарение на особено основан 3D мапинг, показа алегорично синергията сред технологиите и грижата за природата, заложена във философията за развиване на Пощенска банка.

 252626

„ След обединяването с Банка Пиреос Пощенска банка към този момент е още по-голяма, по-силна и по-динамична институция, която затвърди позицията си на систематичен участник на пазара и на компания с новаторски дух, която не просто следва трендовете, а ги основава. Клоновата ни мрежа стана по-широка и започваме да я трансформираме, с цел да реализираме още по-добро потребителско преживяване, което е главният ни приоритет. С новите си цифрови клонове надграждаме положителните практики на Пощенска банка във връзка с обслужването и обезпечаването на чудесно потребителско преживяване в контакта с нас, за което единствено преди седмица бяхме отличени със злато в един от най-престижните европейски състезания в банковия бранш - The Retail Banking: Europe 2019 Awards. В изследване, което направихме с Гемиус, над 80% от потребителите споделиха, че към момента избират персоналната консултация с банков съветник за спецификите на продуктите. Тази концепция залегна в трансформацията на нашите офиси. Фокусът се измества от обичайните банкови услуги към персоналната консултация на клиента и предлагането на гъвкаво решение на съответните му потребности, което е силата на Пощенска банка. Рутинните интервенции пък се изнасят в зоната за самообслужване, което е огромното улеснение за клиентите, тъй като им пести време и е съвременно и практично решение за тях. С новата идея на нашите офиси за следващ път потвърждаваме, че в Пощенска банка сме новаторски, съвременни и съумяваме да предлагаме добавена стойност за клиентите и обществото “, съобщи Петя Димитрова, основен изпълнителен шеф и ръководител на УС на Пощенска банка.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР