С информационни кампании и безплатни прегледи Клиниката по урология към

...
С информационни кампании и безплатни прегледи Клиниката по урология към
Коментари Харесай

Месец на мъжкото здраве, безплатни прегледи

С осведомителни акции и безвъзмездни прегледи Клиниката по урология към УМБАЛ “Свети Георги ” ЕАД – Пловдив отбелязва Месеца на мъжкото здраве.

“Важно е най-малко един път в годината да си вършим обзор, тъй като това способства за ранното и навреме разкриване и лекуване на безсимптомно протичащи онкологични и неонкологични болести като злокачествените новообразувания на бъбреците, пикочния мехур, простатната жлеза, тестисите, половия член и т. н., уролитиазата, възпалителните болести, вродените аномалии и редица други положения, които изискват предварителна защита, диагностиране, лекуване и следене “, споделя началникът на клиниката проф. доктор Маджид Кадим

Едно от най-честите онкологични болести при мъжете, след рака на белия дроб и колоректалния карцином, е на простатната жлеза. През 2020 година в света са регистрирани  близо милион и половина нови случаи.

“Точно по тази причина всеки мъж над 45-годишна възраст е добре пристигнал за безвъзмездни профилактични прегледи и съвещания ”, споделя още проф. Кадим.

Прегледите ще се осъществят през целия месец на бул. Пещерско шосе 66, кабинет № 10, етаж 1, от 8 до 12 ч. с авансово проучване на ПСА и записан час на тел. 032 60 27 82.

Клиниката по урология работи непрекъснато в реновирани условия и предлага на своите пациенти комфорт, отговарящ на европейските стандарти. В нея се правят от леки до доста комплицирани по размер оперативни интервенции.

В клиниката работят едни от най-хубавите експерти в сферата. “Разполагаме с съвременна здравна инсталация за диагностика на урологичните болести, за минимално инвазивна хирургия и класическа оперативна активност, последно потомство лазер, лапароскопско съоръжение, ехограф, рентген, инсталация за извънтелесно разтрошаване на камъни и четири операционни зали ”, съобщи проф. Кадим.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР