С имунизация на турския президент Реджеп Ердоган започна ваксинирането срещу

...
С имунизация на турския президент Реджеп Ердоган започна ваксинирането срещу
Коментари Харесай

Реджеп Ердоган се имунизира с китайска ваксина

С имунизация на турския президент Реджеп Ердоган стартира имунизирането против в страната. За задачата ще бъде употребен китайският препарат на „ Синовак “, а първи ще бъдат имунизирани медиците и хората над 65-годишна възраст, написа БТВ.
" Нашата цел е в къс период да имунизираме колкото се може повече от нашите жители. Започнахме сполучливо акцията по имунизирането, ще бъдат обезпечени нужните количества както от китайската ваксина, по този начин и от други ваксини. Програмата, по която работят здравните специалисти, е прецизна и ще има позитивни резултати. Поздравявам всички медици за напъните, които поставят в битката против пандемията ", сподели президентът.
 Ердоган ще се имунизира в ефир Ердоган ще се имунизира в ефир
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган ще бъде имунизиран за COVID-19 онлайн по малкия екран по-късно в днешния ден, съобщи представител н...
В персоналния си профил в Телеграм Ердоган написа " Аз се имунизирах ", илюстрирайки посланието си с ухилен емотикон. Турция договаря за доставки и на съветския препарат, както и на този на Pfizer/BioNTech.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР