С имотно и красиво гадже се е уредил сина на

...
С имотно и красиво гадже се е уредил сина на
Коментари Харесай

Синът на ДесиСлава заби имотно гадже

С имотно и красиво гадже се е уредил сина на ДесиСлава, видя единствено Hotnews.bg. По-голямото момче на певицата Майки е доста непосредствен с Мария Шиндарова-секси брюнетка, с която той отдъхва на плажовете по българското Черноморие, а вечер не пропуща купона в едни от най-вървежните клубове. Мария е щерка на пловдивски предприемач, увлечена е по модата и постоянно наподобява ослепително. Завърши гимназия преди две години и бе оповестена за една от кралиците на бала в Пловдив.

Често тя може да бъде засечена по пловдивските заведения в компанията на брат си и един от най-желаните ергени - Спас Шиндаров, с прякор Мръвката. Двамата са наследници на месарския необут Тодор Шиндаров. Припомняме, че Майки имаше спекулация и с друга известна българка- скандалната плеймейтка Анджелина Атанасова, на която се изясни в обич обществено през предходната година.

Силиконката Атанасова нашумя около извършения конкурс през 2016 година – „ Мис Плеймейт “, само че сексапилната моделка добива по-голяма известност откакто преди известно време пусна порно клипчета с към този момент някогашния си другар Йордан Йорданов, който е някогашен футболист и сегашен модел. Явно връзката на Майки и Анджелина е към този момент в предишното, щом огромното момче на ДесиСлава не крие новата си обич.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР