С или без пандемия си остават едно от най-хубавите развлечения

...
С или без пандемия си остават едно от най-хубавите развлечения
Коментари Харесай

7 филма с неочакван край, които да внесат адреналин в ежедневието ви

С или без пандемия си остават едно от най-хубавите развлечения за множеството от нас. В последната година, когато приключенията в живота ни са по-малко и може би постоянно скучаем, един или пък няколко кино лентата с непредвиден край биха могли да ни развълнуват и да разнообразят вечерта ни. Ето нашите оферти за филми с фрапантен край.

„ Шесто възприятие ” (The Sixth Sense)

Когато става дума за филми с фрапантен край, едно от първите заглавия, което може да ви хрумне е точно „ Шесто възприятие “. Брус Уилис влиза в ролята на детския психолог Малкълм Кроу, с цел да ни показа една трагична и заплетена история, чийто край ще ни остави без мирис!



„ Лудории ” (Wild Things)

17-годишната Кели се влюбва в учителя си Сам и по всякакъв начин се пробва да притегли вниманието му. Но откакто той не отвръща на възприятията й, тя взема решение да си отмъсти, без да подозира в какви рискови интриги се заплита.



" Първичен боязън " (Primal fear)

Това е привидно един елементарен адвокатски филм, в центъра на който застава правосъдно дело за ликвидиране. Извършителят е явен, уликите на закононарушението са доказани, предварителните упования се затвърждават, само че нещо в цялата история ще ви се стори неизмеримо и нетипично. Съмненията ще ви накарат да се колебаете по време на целия филм, до момента в който най-после не се изненадате на шокиращия край! В основните функции ще видите холивудските звезди и Едуард Нортън.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР