С идването на сезона на болестите е нужно да се

...
С идването на сезона на болестите е нужно да се
Коментари Харесай

Ефикасна рецепта за запушен нос

С идването на сезона на заболяванията е нужно да се предпазим по някакъв метод. Много сполучлив за задачата е хрянът. Използват се корените.

1. Чудесно средство за хрема и синузит

2. Прекрасна фалшификация за ястие - употребява се настърган, като се поставя в самото начало да уври - придава леко лют и прелестен усет.

За компрес: хрянът би трябвало да се настърже на ситното ренде. Да се смеси с брашно 1:1 и по-късно да се сипе вода, тъй че да се получи гъста каша, тъй че да не се разтича. Вземат се 3 квадратни марлички и се поставя от кашата вътре във всяка.

Така приготвените компреси се поставят от двете страни на носа и сред веждите - където са синусите. Много е значимо преди този момент да се намаже мястото с лоен крем или зехтин.

Сместа мощно пари и загрява, тъй че компресът първоначално стои 10 минути, след което се почива и по този начин през избран период се усилва времето до момента в който се стигне до 30 мин. - в случай че може да се издържи.

Носът ви незабавно ще се отпуши, само че би трябвало да се продължи да се прави, до момента в който изцяло се подобрите.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР